İstanbul'da Yağış - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Yağış

İstanbul\'da Yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji uzmanı Macit: "Kentte bugün aralıklarla bazı yerlerde hafif ve orta kuvvetli yağışlar devam edecek"

25.01.2014 10:54

İstanbul'da etkili olan yağışın bugün aralıklarla bazı yerlerde hafif ve orta kuvvetli şekilde devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji uzmanı Abdullah Macit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da sabah saatlerinde yağışın etkili olduğunu söyledi.

Macit, "Kentte bugün aralıklarla bazı yerlerde hafif ve orta kuvvetli yağışlar devam edecek. İstanbul'da yarın öğleden sonra orta kuvvetli yağışlar olacak. Pazartesi akşama kadar yağışlar sürecek" diye konuştu.

Abdullah Macit, bugün Anadolu yakasına metrekareye ortalama 4-5 kilogram, Anadolu yakasına da metrekareye ortalama 2-3 kilogram yağış düştüğünü kaydetti.

Kentte bugün ile yarın en yüksek sıcaklığın 12 derece olacağını ifade eden Macit, pazartesi ise hava sıcaklığının yaklaşık 9 derece düşeceğini sözlerine ekledi.

Bu arada İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, barajların doluluk oranı bugün yüzde 32,66 olarak ölçüldü. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement