Bomonti Tüneli'nde kalp krizi geçiren adamın son anları kamerada - Son Dakika
Güncel

Bomonti Tüneli'nde kalp krizi geçiren adamın son anları kamerada

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Bomonti Tüneli'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şahsın, son anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

06.08.2023 19:17  Güncelleme: 08:25

İstanbul'da Şişli Bomonti Tüneli'nde kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti. Talihsiz adamın yere düştüğü anlar kameraya anbean yansıdı.

TÜNELDE BİR ANDA YERE YIĞILDI

Olay, 4 Ağustos'ta saat 19.00 sıralarında Şişli Bomonti Tüneli'nde meydana geldi. Tünel içerisinde yaya olarak ilerleyen E.Ş. isimli şahıs, bir süre sonra koşmaya başladı ve ardından aniden yüzüstü yere düştü. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk incelemeye göre E.Ş'nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. E.Ş.'nin kalp hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilirken, talihsiz adamın tünel içinde koşarken yere yığıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bomonti Tüneli\'nde kalp krizi geçiren adamın son anları kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bomonti Tüneli'nde kalp krizi geçiren adamın son anları kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Samur Birsen: sadecece 1 kişi tünelde neden yürüdğünü sorup arabasına alsa çıkışa bıraksa bu kadar yorulmayabilirdi hayatı o arabaları hızla sürüp eve varmak sanıyoruz asıl olan yoldakilere bakamk 3 5 Yanıtla
    Erhan Yılmaz: Samur adam spor yapıyor koşuyor sen oradan aracın ile geçerken koşan birine gel arabam ile seni bırakayım demeyeceğini adım gibi biliyorum 2 0

Advertisement