İstanbul'da Sahtecilik Operasyonu: 5 Milyonluk Sahte Ürün Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Sahtecilik Operasyonu: 5 Milyonluk Sahte Ürün Ele Geçirildi

İstanbul\'da Sahtecilik Operasyonu: 5 Milyonluk Sahte Ürün Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik'te gerçekleştirdiği operasyonda 5 farklı adreste yapılan aramalarda 5 milyon TL değerinde sahte ürün ele geçirdi. Operasyonda 2 şüpheli yakalandı ve ayrıca doping, hormon, vitamin ilaçları, sahte ilaçlar, tabanca ve narkotik madde bulundu. Şüpheliler adli makamlara sevk edilecek.

18.08.2023 11:23

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik'te "Sahtecilik" operasyonu gerçekleştirdi. 5 farklı adrese yapılan operasyonda 5 Milyonluk sahte ürün ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Sahtecilik" suçu ile ilgili çalışma yürüttü. Dün Pendik İlçesinde bulunan 5 farklı adrese operasyon gerçekleştiren ekipler, operasyonda 2 şüpheli şahsı yakaladı. Adreslerde yapılan aramalarda ise piyasa değeri yaklaşık 5 Milyon TL olan 13 bin 500 adet piyasaya sürülmek üzere hazırlanma aşamasında olan ve 2 bin 35 adet piyasaya sürülmeye hazır halde doping, hormon, vitamin ilaçları, hayvanların tedavisinde kullanılan ve hayvan sağlığını tehlikeye düşürecek sahte ilaçlar ile 2 adet tabanca ve narkotik madde ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, "Sahtecilik" suçundan hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından bugün adli makamlara sevk edilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement