İstanbul'da Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi

İstanbul emniyeti, ara tatilin sona ermesiyle birlikte okul çevrelerinde öğrencilerin güvenliği için denetimler gerçekleştirdi. Servis minibüsleri ve şahsi araçlar durdurularak sürücülerin ehliyet ve kimlikleri kontrol edildi. Şüpheli görülen kişiler üzerinde arama yapılarak Genel Bilgi Taraması yapıldı. Polis helikopteri de denetimlere havadan destek verdi.

20.11.2023 09:53

İstanbul emniyeti, ara tatilin bitmesiyle okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi

İSTANBUL - İlk ara tatilinin bitmesiyle okullarda ders zili çaldı. İstanbul emniyeti, sabahın erken saatlerinde okul çevrelerinde öğrencilerin güvenliği için araçlar ve şüpheli şahıslar üzerinde denetim gerçekleştirdi.

2023 yılı Kasım ara tatilin son bulması ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliklerinin katılımıyla okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetim noktalarından biri e Hırka-i Şerif Ortaokulu'nun önü oldu. Öğrencilerin güvenle okula gidebilmesi için servis minibüsleri ve şahsi araçlar tek tek durduruldu. Sürücülerin ehliyetleri ve kimlikleri kontrol edildi. Şüpheli görülen kişiler üzerinde kaba üst araması yapılarak Genel Bilgi Taramasından geçirildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği denetimlerin gün boyu devam edeceği öğrenildi.

İstanbul\'da Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement