İstanbul'da Kiracı Dehşeti - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kiracı Dehşeti

İstanbul\'da Kiracı Dehşeti

Kiracısını icraya veren dükkan sahibi, eski kiracısı tarafından sokak ortasında öldürüldü.

16.01.2013 22:20  Güncelleme: 23:38

İstanbul Kadıköy'de, dükkan sahibi, birikmiş kira borçları nedeniyle icraya verdiği eski kiracısı tarafından sokak ortasında, sırtından, tabancayla kurşunlanarak vuruldu. Olay yerine ilk gelen polis ekibi tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen dükkan sahibi Menderes Yılmaz (38) yolda hayatını kaybetti. Saldırgan olaydan sonra yaya olarak kaçarak izini kaybettirdi.

İCRAYA VERDİĞİ KİRACISI TARAFINDAN VURULDU

Olay, Dumlupınar Mahallesi Hızır Bey Caddesi 96 numara önünde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Hızır Bey Caddesi üzerindeki Menderes Yılmaz'a ait dükkanı kiralayan Naci Ç. (41), burada motosiklet parçaları toptan satışı yapmaya başladı. Yaklaşık bir yıl boyunca dükkanı işleten Naci Ç., işler umduğu gibi gitmeyince 4 ay önce dükkanı boşaltarak, Ümraniye'ye taşındı.

Dükkan sahibi Menderes Yılmaz, Naci Ç.'den birikmiş kira borcunu istedi. Eski kiracısından olumsuz cevap alan Yılmaz, Naci Ç.'yi icraya verdi. İcra nedeniyle dükkan sahibi ile eski kiracısı arasında gerginlik çıktı.

BORÇ KONUSU İÇİN BİRARAYA GELMİŞLERDİ

Menderes Yılmaz ile eski kiracısı Naci Ç., bugün telefonda konuşarak, aralarındaki gerginliği sona erdirmek amacıyla bir araya gelmek için sözleşti. Akşam saatlerinde eski dükkanına giden Naci Ç., burada Menderes Yılmaz ile avukatıyla icra konusunda konuştu. Avukatla Naci Ç. konuşurken Menderes Yılmaz dışarı çıktı. Bir süre sonra sinirli bir şekilde dışarı çıkan Naci Ç., kapı önündeki Menderes Yılmaz'la tartışmaya başladı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

Dükkan sahibi ile eski kiracısı cadde üzerinde tartışarak yürürken, Naci Ç., bir anda belindeki tabancayı çıkardı. Tabancayı görerek kaçmaya çalışan Menderes Yılmaz, kurşunlara hedef olmaktan kurtulamadı. İcralık olduğu dükkan sahibi Menderes Yılmaz'ın arkasından 6 el ateş eden Naci Ç., daha sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı.

HASTANE YOLUNDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Eski kiracısının kurşunlarına hedef olarak sırtından ağır şekilde yaralanan Menderes Yılmaz, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istendi. Yılmaz, yolda hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili araştırmalarına devam ederken, saldırgan Naci Ç.'nin yakalanması için çalışmalara başlandı.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kiracı Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement