Arnavutköy'de ev sahibi, kiracısı olan yaşlı çifti "evi sattım, daireyi boşaltın" diyerek sokakta bıraktı - Son Dakika
Güncel

Arnavutköy'de ev sahibi, kiracısı olan yaşlı çifti "evi sattım, daireyi boşaltın" diyerek sokakta bıraktı

Arnavutköy'de bir ev sahibi, kiracısı olan yaşlı çifti, "evi sattım, daireyi boşaltın" diyerek uyardı. Yaza kadar süre isteyen yaşlı çiftin bu teklifine yanaşmayan ev sahibi, dairenin giriş kapısının kilidini değiştirdi. O esnada dışarda olan ve akşam eve gelen Altıparmak ve Ayşe Doğan çifti, içerde eşyalarının olduğu daireye giremeyince göz yaşı dökerek polisten yardım istedi. Çift, ev sahibinden şikayetçi oldu.

18.10.2022 09:48  Güncelleme: 10:38

Arnavutköy'de yaşanan olayda iddiaya göre 3 yıldır kiracı olarak yaşadıkları evden, ev sahibinin evi sattığı için çıkarılmak istenen Doğan çifti, ev sahibinden yeni bir ev bulabilmek için süre istedi. Kış ayı yaklaşırken kiralık ev bulamayacaklarını düşünen Altıparmak Doğan ve eşi Ayşe Doğan, ev sahiplerinden yaz ayına kadar süre istedi.

Bu nasıl vicdansızlık! Ev sahibi kilidi değiştirince yaşlı çift sokakta kaldı

EVLERİNİN KAPISINI AÇAMADILAR

Dün akşam saatlerinde dolaşmaya çıkan çift evlerine döndüklerinde anahtarları ile evlerinin kapısını açamadıklarını gördü. Kapı kilidinin değiştirildiğini anlayan doğan çifti neye uğradığını şaşırdı. Karanlığın çökmesi ve soğuk havayla birlikte sokakta kalan yaşlı çifti o halde gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İçerisinde tüm eşyalarının bulunduğu evlerine giremeyen Altıparmak ve Ayşe Doğan, yaşadıklarını göz yaşları eşliğinde anlattı.

Bu nasıl vicdansızlık! Ev sahibi kilidi değiştirince yaşlı çift sokakta kaldı

"EVİ SATTIKLARINI SÖYLEYİP BİZİ KAPI DIŞARI ETTİLER"

Yaşadıklarını anlatan 84 yaşındaki Altıparmak Doğan, "Biz eve geldik içeriye girmeye çalıştık ama giremedik her şeyimiz içeride, biz 2 senedir burada yaşıyoruz. Kiramızı ödüyoruz. Ben 1938 doğumluyum eşimle beraber bu evde yaşıyordum. Evi satmış ev sahibimiz, bu yüzden çıkmamızı istedi. Biz ev aradık ama bulamadık. Eşyalarımız içeride kaldı. Her şeyimiz içeride kaldı. Polisi aradılar bilmiyorum bir şey olmazsa dışarıda yatacağız" dedi.

Bu nasıl vicdansızlık! Ev sahibi kilidi değiştirince yaşlı çift sokakta kaldı

YAŞLI KADIN, DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Ayşe Doğan ise, "Biz dedik ki dolandık ev bulamadık yapmayın yaza kadar kiramızı verelim oturalım bir şey demeyin dedim. Beni yere attılar, ayağım çok ağrıyor, kırılmış gibi uyuyamadım. Biz bugün evden çıktık, geri geldiğimizde kapımızı açamadık, kapımızı açın dedik açmadılar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, dışarıda kaldık biz. Bize sahip çıkan yok, eşimle beraber yaşıyorum" diye konuştu. İhbar üzerine yaşlı çiftin evinin bulunduğu yere gelen polis ekipleri, çifti şikayetçi olmaları üzerine polis merkezine götürdü.

Arnavutköy\'de ev sahibi, kiracısı olan yaşlı çifti "evi sattım, daireyi boşaltın" diyerek sokakta bıraktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutköy'de ev sahibi, kiracısı olan yaşlı çifti 'evi sattım, daireyi boşaltın' diyerek sokakta bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Murad Mert: o malı milkü sana veren rabbim seni görüyor. o ev başına yıkılır haberin olmaz. 117 2 Yanıtla
  • Bülent Soğukbulak: Korkunç bir toplumla yaşıyoruz para para dünya malı için gebermiş bir toplum gözünü toprak doyurur sevgi saygı ahlak edep onur kişilik kısacası insanlık denen bir tek şey kalmamış yazıklar olsun 93 0 Yanıtla
  • Nuray Yigit: bu olaylara düzenleme hemen getirmeli devlet çok mağdur insan var. 37 0 Yanıtla
  • AHMET GEZER GEZER: Benimde bir kiracım var ki, düşman başına. 12 yıllık bu kiracı, 4 çocuklu idiler. Erkek çocuğu bulana kadar devam Şimdi 7 çocuk. Gürültüleri bitmiyor. Kira ödemeleri 4-5 ay geriden geliyor. Bir de en büyük 2. kızları evlendi. 2 çocuk bir koca anasının evine geri geldi. Ha şimdi de, diğer kızları nişanlanmış o da adamı getirmiş bu eve. Ev tımarhaneye döndü. Bende sabır kalmadı. En önemlisi mahkemeye verdim. İcra ve tahliyesi diye. Avukatım eksik yazmış. çıkaramadım. Bir de 3260 TL masraf ödedim. 1 0 Yanıtla

Advertisement