Isparta - Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir:´Türkiye´Nin Ak Parti´Ye İhtiyacı Var´ - Son Dakika
Güncel

Isparta - Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir:´Türkiye´Nin Ak Parti´Ye İhtiyacı Var´

Isparta - Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir:´Türkiye´Nin Ak Parti´Ye İhtiyacı Var´

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Çeşitli Temaslarda Bulunmak Üzere Geldiği Isparta'da İlk Olarak Valiliği Ziyaret Etti. Isparta AK Parti Milletvekilleri Haydar Kemal Kurt ile Süreyya Sadi Bilgiç'in de Hazır Bulunduğu Ziyarette Vali Ali Haydar Öner, Bakan Demir'e Isparta Hakkında Bilgi Verdi. Daha Sonra Yürüyerek AK Parti İl Başkanlığı Binasına Geçen Bakan Demir, Yolda Isparta'nın Meşhur Karpuz Çeşmesi'nden Su İçti. Milletvekili Kurt'un "sayın Bakanım Bu Çeşmeden Bir Kere Su İçen Ispartalı Olur. Halk Arasında Böyle Bir İnanış Vardır" Demesi Sonrası Karpuz Çeşmesi'nin Suyundan İçen Bakan Demir, Daha Sonra Vatandaşlarla Sohbet Etti.

04.07.2010 19:39

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Isparta'da ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Isparta AK Parti milletvekilleri Haydar Kemal Kurt ile Süreyya Sadi Bilgiç'in de hazır bulunduğu ziyarette Vali Ali Haydar Öner, Bakan Demir'e Isparta hakkında bilgi verdi. Daha sonra yürüyerek AK Parti İl Başkanlığı binasına geçen Bakan Demir, yolda Isparta'nın meşhur Karpuz Çeşmesi'nden su içti. Milletvekili Kurt'un "Sayın Bakanım bu çeşmeden bir kere su içen Ispartalı olur. Halk arasında böyle bir inanış vardır" demesi sonrası Karpuz Çeşmesi'nin suyundan içen Bakan Demir, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyarette partinin kadın kolları ve merkez ilçe teşkilatına da uğrayan Bakan Demir, daha sonra toplantı salonunda partililere hitap etti. 2011 yılında Türkiye'nin tek başına daha güçlü bir AK Parti iktidarına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyaç duyacağını savunan Demir şöyle konuştu:

"Anayasa değişikliğinde izlediniz değil mi? Bir kısım insanların, bir kısım art niyetlilerin, bu millete yeteri kadar değer veremeyen anlayışların ve organizasyonların beklentilerini parti grubumuz boşa çıkarmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye için çok büyük bir şanstır. Önümüzde bir kongre süreci yaşayacağız ve 2011 yılında bir seçim sürecine gireceğiz. Bu ülkenin Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına, onun sağlıklı yolculuğundaki kaptanlığına 2003 yılından çok daha fazla ihtiyacı var bugün. Hepimiz bu sorumluluğun bilincinde olalım."

Bakan Demir, bugün Eğirdir ve Senirkent ilçelerini ziyaret ettikten sonra Uluborlu İlçesi'ndeki Kiraz Festivali'ne katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta - Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir:´Türkiye´Nin Ak Parti´Ye İhtiyacı Var´ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement