İsmail Eker Parkı Açıldı - Son Dakika
Güncel

İsmail Eker Parkı Açıldı

İsmail Eker Parkı Açıldı

Keşan Belediyesi tarafından Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde yapılan İsmail Eker Parkı'nın açılışı 23 Nisan 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

25.04.2011 13:29

Saat 13.00'te gerçekleştirilen açılışa Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, CHP 3.sıra Milletvekili A.Baki Topal, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldılar.

Açılıştan önce konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bu parkla ilgili olarak uzun sğreden beri bir çalışma sürdürüldüğünü belirterek "Parkımızın çalışmalarına 2007 yılında başladık. Daha sonra 2 yıl ara verdik. 2010 Haziran'ın dayeniden başladığımız çalışmalar sonucu parkımızı 1 ay önce tamamladık. Bu parkımıza belediye meclisimizde geçen dönem görev yapan ve hayatını kaybeden merhum meclis üyemiz İsmail Eker'in ismini verdik. Aşağı Zaferiye Mahllesi'ne güzel bir park kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen, Fen İşleri Müdürüm Cem Bozkurt'a ,Park Bahçeler Müdürüm Deniz Doğan'a ve bu işin müteahhidine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra Narinoğlu,Özcan ve diğer konuklar tarafından parkın açılışı gerçekleştirildi.

Narinoğlu, Özcan ve beraberindekiler daha sonra parkın açılışına katılan vatandaşlarla da sohbet ettiler.

İsmail Eker Parkı 960 m2'lik bir alana inşa edildi. Açılışın ardından konuklara, lokma,peynir,helva ve ayran ikramında bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsmail Eker Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement