İskilip İlçesinde İçme Suyu İshale Hattı Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

İskilip İlçesinde İçme Suyu İshale Hattı Yenileniyor

İskilip İlçesinde İçme Suyu İshale Hattı Yenileniyor

Çorum'un İskilip ilçesinde, yüksek kesimlerde su iletiminin kısıtlı olmasından dolayı sorun yaşanan bölgelerde içme suyu ishale hattının yenilenmesi için çalışma başlatıldı. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Meydan ve Erenler mahallelerini besleyen hatta revizyon işlemini başlattıklarını belirtti ve sürekli arızalara neden olan hattı yenileyeceklerini ifade etti. Su arıza ekiplerinin tüm mahallelerin içme suyu ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşıladığı ve mesai gözetmeksizin çalıştığı da açıklamada yer aldı.

30.07.2023 12:34

Çorum'un İskilip ilçesinde içme suyu ishale hattının yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

İskilip Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçenin yüksek kesimlerinde su iletiminin kısıtlı olmasından dolayı sorun yaşanan bölgelerde çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Meydan ve Erenler mahallelerini besleyen hatta revizyon işlemini başlattıklarını belirtti.

Sürekli arızalara neden olan hattı yenileyeceklerini aktaran Sülük, "Su arıza ekiplerimiz mesai gözetmeksizin çalışıyor, tüm mahallelerimizin içme suyu ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılıyorlar. Mesai arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İskilip İlçesinde İçme Suyu İshale Hattı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement