İş’te Kobi’ye Iki Ödül Daha! - Son Dakika
Güncel

İş’te Kobi’ye Iki Ödül Daha!

İş’te Kobi’ye Iki Ödül Daha!

İş Bankası'nın Ticari Kesime Yönelik Özel Olarak Tasarladığı "Istekobi.Com.Tr", Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi Tarafından "Mükemmeliyet Ödülü" Ve "Üstünlük Ödülü"Ne Görüldü.

14.06.2010 15:09  Güncelleme: 08:41

Bu yıl 16.`sı düzenlenen "Communicator Awards" yarışmasında "Danışmanlık" kategorisinde en üst seviye olan "Mükemmeliyet Ödülü" (Award of Excellence), "Finansal Servisler" kategorisinde ise "Üstünlük Ödülü" (Award of Distinction) 7 bin aday arasından İş Bankası'nın İŞ'TE KOBİ sitesine verildi. Dereceye girenleri, MTV, Disney, Polo Ralph Lauren, Sotheby's Institute of Art, Yahoo! gibi, markalarda görev yapan 550'yi aşkın profesyonel üye tarafından belirlendi.

MagiClick Digital Solutions tarafından web 2.0 çizgisinde kullanıcı dostu ve yenilikçi tasarımıyla hazırlanan, Dünya Gazetesi desteğinde oluşturulan içeriği ile tüm kullanıcılarına keyifli bir internet deneyimi sunan İŞ'TE KOBİ, uluslararası organizasyonlarda üçüncü ödülünü aldı. İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü Sezai Sevgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"İş Bankası olarak, ticari kesime yönelik danışmanlık faaliyetleri kapsamında pek çok hizmetimiz bulunuyor. Bunların arasında en önem verdiklerimizden bir tanesi de İŞ'TE KOBİ. Danışmanlık alanında kazandığımız "Mükemmeliyet Ödülü" bizleri son derece mutlu etti. Bununla birlikte, Finansal Servisler kategorisinde "Üstünlük Ödülü"ne layık görülmemiz de ayrı bir gurur kaynağı… İŞ'TE KOBİ'nin bu sene aldığı ödül sayısı bu iki önemli ödül ile birlikte üçe yükselmiş oldu. Daha önce de "Interactive Media Awards 2010" yarışmasında, B2B kategorisinde "Outstanding Achievement" ödülünün sahibi olmuştuk. İŞ`TE KOBİ`yi internet kullanıcılarına sunduğumuz günden bu yana üyelerimiz, müşterilerimiz, sektör temsilcileri ve basından olumlu geri bildirimler aldık. Sitemizin dinamik, güncel ve bilgi odaklı yapısını sürdürmek öncellikli hedefimiz. Yola çıkış amacımız, sitemizin sürekli kendini yenileyen, bilgi akışı sağlayan ve güncelliğini koruyan bir yapıya sahip olmasıydı. Aldığımız ödüller de bu durumu teyit ediyor" dedi.

Yayın hayatına başladığı Eylül 2009 ayından bu yana geçen 10 ay gibi kısa bir sürede 15.000'i aşkın üyeye ulaşan İŞ'TE KOBİ internet sitesine www.istekobi.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İş’te Kobi’ye Iki Ödül Daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement