İran Devrim Muhafızları Ordusu: İsrail'e pişman edici bir yanıt vereceğiz - Son Dakika
Güncel

İran Devrim Muhafızları Ordusu: İsrail'e pişman edici bir yanıt vereceğiz

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'in, İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına düzenlediği ve 2'si general rütbesinde 7 İranlı askeri yetkilinin hayatını kaybettiği hava saldırısına pişman edici bir yanıt vereceklerini ifade etti. Açıklamada, "Siyonist rejimin ve destekçilerinin pişmanlık duyacakları şekilde cezalandırılması yönünde ulusal talebi yerine getirmeye kararlı olduğumuza dair güvence veriyoruz" denildi.

06.04.2024 18:27  Güncelleme: 21:41

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'in Şam'daki konsolosluk binasına düzenlediği hava saldırısına karşılık vereceklerini ifade etti. Yapılan açıklamada, İran halkının suçlu Siyonist düşmanın cezalandırılması talebinin gerçekleşeceği vurgulanırken, İsrail'e yönelik, "Pişman edici bir yanıt vereceğiz." ifadeleri kullanıldı.

"KARARLI OLDUĞUMUZA DAİR GÜVENCE VERİYORUZ"

Devrim Muhafızları Ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Siyonist rejimin ve destekçilerinin, Şam'daki korkakça terör suçunu işledikleri için pişmanlık duyacakları şekilde cezalandırılması yönünde ulusal talebi yerine getirmeye kararlı olduğumuza dair güvence veriyoruz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, "İran halkının suçlu Siyonist düşmanın pişman edici şekilde cezalandırılması yönündeki talebi, Allah'ın izniyle gerçekleşecektir." ifadelerine yer verildi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e seslendi: Pişman edici bir yanıt vereceğiz

NE OLMUŞTU?

İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. Saldırıya hızlıca misillemede bulunacağını duyuran İran, olaydan ABD'yi de sorumlu tutmuştu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e seslendi: Pişman edici bir yanıt vereceğiz

İSVİÇRE BÜYÜKELÇİSİ ARACILIĞIYLA ABD'YE TEHDİT

İran, Suriye'deki saldırı sonrası 2 Nisan'da ABD'nin İran'daki çıkarlarını temsil eden İsviçre'nin Tahran Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığına çağırarak ABD'ye mesaj ilettiğini açıklamıştı. İran basınında, Tahran yönetiminin İsviçre aracılığıyla ABD'ye "İsrail hedeflerini vuracağına" dair bilgi verdiği iddia edilmişti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e seslendi: Pişman edici bir yanıt vereceğiz
İran Devrim Muhafızları Ordusu: İsrail\'e pişman edici bir yanıt vereceğiz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran Devrim Muhafızları Ordusu: İsrail'e pişman edici bir yanıt vereceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • Naci Tastan: Iran her saldırıdan sonra intikam alacağız, intikam alacağız deyip duruyorlar ama yaptıkları bir şey yok, hikaye anlatıp duruyorlar 430 14 Yanıtla
    Whatisup Up: Bu İranlıların eğer gerçekten imanlıysalar ölene kadar kefaret orucu tutmaları gerekiyor. Bir roket sallamak bile yok. Habire yalan yere yemin ediyorlar. 25 1 Yilmaz Boztepe: aynen korkak iran general kalmadı ellerinde halen intikam alacaklar 7 1
  • osman şahin: İran molla rejimi yılardır hep tehdit ediyor malesef hiçbir icraat yok 318 11 Yanıtla
  • Gültekin Konukcu: yağmaz gürler 311 8 Yanıtla
  • Mehmet Erginer: İran ve ABD kapalı kapılar ardında dostturlar..... 215 7 Yanıtla
  • Ekrem Korkmaz: Caz yapmada İran devletinin üzerine yoktur ! 187 16 Yanıtla
  • Serdar Dur: İran hep konuşur ayda yılda bir yapar ! Biz ise konuşuruz, sonra yine konuşuruz. Hepsi o. 128 66 Yanıtla
    Selami Karagülle: Biz de önce sarı torbalara koyarız sonra gerekirse konuşuruz 5 2 Yunus Gören: Sen konuşuyosun sadece pkk ile savaşıyoruz hergün herhangi bir ülke türkiyeye saldırdımı saldırdığında görürsün bunu boş yapma 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement