İran'da tatilciler ve yerliler arasında başörtüsü kavgası: 1 ölü - Son Dakika
Güncel

İran'da tatilciler ve yerliler arasında başörtüsü kavgası: 1 ölü

- İran'da tatilciler ve yerliler arasında başörtüsü kavgası: 1 ölü İran'ın Kirman eyaletinde tatilciler ile ABD tarafından öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin mezarını ziyaret eden bir grup arasında başörtüsü nedeniyle çıkan kavgada bir kadın kalp...

24.04.2023 14:28  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İran'da tatilciler ve yerliler arasında başörtüsü kavgası: 1 ölü

TAHRAN - İran'ın Kirman eyaletinde tatilciler ile ABD tarafından öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin mezarını ziyaret eden bir grup arasında başörtüsü nedeniyle çıkan kavgada bir kadın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İran'ın güneyindeki Kirman eyaletinde tatilcilerin uğrak noktası olarak bilinen Şehzade Mahan parkına gelen turistler ve ABD tarafından öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin mezarını ziyaret eden bir grup arasında kavga çıktı. İran basınında yer alan haberlere göre tatilciler, kendilerini uygun şekilde başörtüsü takmadıkları gerekçesiyle uyaran gruba taş attı. Aralarında kadın ve çocukların bulunduğu bazı tatilciler arabalara sığınırken, bir kişi ise kafasına aldığı yumruk darbesiyle baygınlık geçirdi. Kirman Valisi Ali Babayi olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çıkan kavgada ne yazık ki 59 yaşındaki bir kadın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kavganın nedenine ilişkin ayrıntılar daha sonra açıklanacak" ifadelerini kullandı.

İran\'da tatilciler ve yerliler arasında başörtüsü kavgası: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İran'da tatilciler ve yerliler arasında başörtüsü kavgası: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement