Iraklı Mülteciyi Linçten Polis Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Iraklı Mülteciyi Linçten Polis Kurtardı

Iraklı Mülteciyi Linçten Polis Kurtardı

Çanakkale’de mülteci olarak bir eve yerleştirilen Iraklı mülteci, bir kadın ve çocuğunu dövmeye çalıştığı iddiasıyla linç edilmek istendi.

16.01.2014 13:24

Çanakkale'de mülteci olarak bir eve yerleştirilen Iraklı mülteci, bir kadın ve çocuğunu dövmeye çalıştığı iddiasıyla linç edilmek istendi. Sık sık vatandaşları rahatsız ettiği öne sürülen Iraklı mülteci, polis tarafından kızgın esnafın elinden zor kurtarıldı.

Çanakkale Yalı Caddesi üzerindeki bir evde yaşayan Iraklı Abbas Fazıl Al Azami, Nezahat A. ve oğluyla tartışmaya başladı. Kadının darp edildiğini gören sokak esnafı, duruma müdahale etti. Bu sırada olay yerine gelen polis ekibi kavgayı ayırdı ancak esnafın öfkesi dinmedi. Iraklı Azami'nin sık sık olay çıkardığını, esnafı ve sokakta yaşayan diğer vatandaşları darp ettiği, ikamet, iş yerleri ve kamu mallarına zarar verdiğini öne süren esnaflar, şahsı linç etmek istedi. Polis ekipleri, Iraklı mülteciyi öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtardı.

Mahalle esnafından Hakan Şahin, Iraklı Azami'nin kendisini de darp ettiğini, bu yüzden mahkemelerinin devam ettiğini belirtti. Dün akşam da Azami'nin apartmana zarar verdiğini söyleyen Şahin, "Bu elektrik kablosunu kesmiş. Doğal gaz şalterini indirip kapatıyor. Binada yangın çıkacak. Elektrik şalterini indirip kapatıyor. Sularla oynuyor. Her türlü zararı verecek. Sürekli problem çıkarıyor. Can güvenliğimiz yok. Zaten adliyeye apartman sakinleri ve esnaf olarak bugün çıkacağız. 2 Ocak'ta bana saldırdı. Darp girişimi oldu. Hastane raporumu aldım. Duruşmaya çıkacağız. Saldırgan birisi. Herkese saldırıyor" dedi.

Yalı Caddesi esnafı, yaşanan olayların ardından Al Azami'nin mahalleden gönderilmesi için imza toplamaya başladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iraklı Mülteciyi Linçten Polis Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement