İpekyoluspor 3 Puana Hasret - Son Dakika
Güncel

İpekyoluspor 3 Puana Hasret

İpekyoluspor 3 Puana Hasret

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Van İpekyoluspor, kendi sahasında karşılaştığı Bingöl Çapakçurspor'a 4-1 yenilerek şanssızlığını sürdürdü.

11.11.2013 10:13  Güncelleme: 14:51

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Ligi Bal gurubunda Van Atatürk Şehir Stadında oynanan futbol müsabakasında Van İpekyoluspor konuk ettiği Bingöl Çapakçurspor'a 4-1 yenilerek 4 puanda kalırken, Bingöl Çapakçurspor puanını 12'ye yükseltmeyi başardı.

Fatih Şahan, Mehmet Terzioğlu, Serhat Şahan, Cüneyt Yılmaz'ın yönettiği karşılaşmada Van İpekyoluspor'un tek golü Murat'tan gelirken, konuk takımın golleri ise Ersen Kantarcıoğlu, Sait ve Berat'tan geldi.

İpekyoluspor, Mahmut Kahraman sorumluluğunda sahaya; Ömer, Levent, Volkan, Fuat, Ramazan, Özer, Alaattin, Murat, M.Ali, Ahmet ve Yusuf ilk onbiri ile çıktı.
Bingöl Çapakçurspor'a ise Şevket Buzğan Teknik sorumluluğunda sahaya; Ahmet, Fatih, Osman, M.Salih, Nurullah, Sait, Ergün, Refik, Ersen, Sait ve Ömer ilk onbiri ile çıktı.
Maçta 19. Dakikada Bingöl Çapakçurspor 1-0 öne geçti. Orta sahada gelişen Bingöl Çapakçurspor'un atağında Ergün derin pasıyla Ersen'i kaleci Ömer ile karşı karşıya bıraktı. Bu güzel bası değerlendiren Ersen topu kaleci Ömer'in sağından ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Maçta dakikalar 25'i gösterdiğinde Van İpekyoluspor beraberliği yakaladı. Kaleye yaklaşık olarak 25 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşu M.Ali kullandı. Sert ve düzgün giden top kalecinden döndü. Dönen topu iyi değerlendiren Murat takımının beraberlik gölünü kaydetti.

İlkyarının bitimine 1 dakika kala Bingöl Çapakçurspor yine öne geçti. Sağ kanattan hızlı bir şekilde ilerleyen Sait ceza alanına güzel bir orta gönderdi gönderdi. Topa arka direkte iyi yükselen Ersan takımının 2. Gölünü kaydetti. İlkyarıda başka gol ve önemli pozisyon olmayınca İpekyoluspor ilk yarıda soyunma odasına 2-1'lik mağlubiyetle gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan İpekyoluspor, maçta etkili olmaya çalıştı. Fakat istediği gölü bir türlü bulamayan İpekyoluspor kalesinde bir gölü daha gördü. 65. dakikada gelişen Bingöl Çapakçurspor atağında sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Sait, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak takımının 3. gölünü kaydetmeyi başardı.

Maçın 90. dakikasında Van İpekyoluspor kalesinde bir gol daha gördü. Gelişen Bingöl Çapakçurspor'un atağında karambolda kalan topu kaleci Ömer'in solundan ağlarla buluşturan Berat takımının 4. gölünü kaydetti.

Rakip kalede gol arayan İpekyoluspor, aradığı gölü bir türlü bulamayınca sahadan 4-1 yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldı. Şansızlığını bir türlü yenemeyen İpekyoluspor önümüzdeki hafta deplasmanda Muş Ovasıspor ile karşılaşacak.

Hacı Yılmaz/ VAN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İpekyoluspor 3 Puana Hasret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement