İpek Medya'da 'Tanınmayan Haber Müdürü' Krizi - Son Dakika
Güncel

İpek Medya'da 'Tanınmayan Haber Müdürü' Krizi

Kayyum atanan İpek Medya Grubu'nda 'tanınmayan haber müdürü' krizi çıktı. Kim olduğu bilinmeyen şahıs, yeni haber müdürü olduğunu iddia etti, bir çalışanın cep telefonuna el koydu.

30.10.2015 18:29  Güncelleme: 18:32

İpek Medya Grubu'na yapılan operasyon sonrası Mecidiyeköy'deki merkez binasında 'tanınmayan haber müdürü' krizi yaşandı. Binaya giren bir kişi, hem bina çalışanları hem de polis tarafından tanınmayınca karışıklık yaşandı. Kanala haber müdürü olarak atandığını söyleyen kimliği belirsiz kişi, polisler tarafından binadan çıkarılarak uzaklaştırıldı.

ARBEDE YAŞANDI

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, sendika temsilcileri ve diğer birimlerin bazı yöneticilerinin İpek Koza Medya binasına girişinden hemen sonra şüpheli kişi paniği yaşandı. Binaya giren bir kişi ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Haber müdürü olarak atandığını söyleyen kişiye tepki gösteren çalışanlar, şüpheli kişiyi tanımadıklarını söyledi. Polisler de haber müdürü olduğunu söyleyen şahsı tanımayınca bir süre arbede yaşandı. Şahıs, polisler tarafından binadan çıkarılarak uzaklaştırıldı.

GAZETECİNİN TELEFONUNA EL KOYDU

Kendisinin haber müdürü olarak atandığını söyleyen şahıs, çalışanlardan birinin telefonuna el koydu. Gazete çalışanları da şahsa, "Arkadaşımızın cep telefonunu alan kişi kimdi? Kim olduğunu bilmediğimiz bir adam telefonuma el koyuyor. Yeni atanan ve gazeteci olduğu söylenen kişi! Sen gazeteci olamazsın! Gazeteci değilsin, haramisin! Hırsız!" diye tepki gösterdi.

HABER MÜDÜRÜ OLARAK ATANDIM!

Gazetecilerin sorularına cevap veren şahıs, haber müdürü olarak atandığını ancak içeride tartaklandığını söyledi. Şahsı götüren polislerin ısrarla ilgili şahsın gözaltında olmadığını söylemesi dikkat çekti.







İpek Medya\'da \'Tanınmayan Haber Müdürü\' Krizi

Son Dakika Güncel İpek Medya'da 'Tanınmayan Haber Müdürü' Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ...TAŞOVA...: EZAN SUSMAZ VATAN BÖLÜNMEZ AKP SİZ OLMAZ... 16 54 Yanıtla
  • vanliyiz: Ak Parti Ak parti tek başına iktidar olacak 3 7 Yanıtla
  • vanliyiz: Ak Parti Ak parti gerisi için diyecek bir şey yok 2 4 Yanıtla
  • TÜRK'ün gücünü göreceksiniz : korku sardı hırsızları...Oylar MHP'ye 2 3 Yanıtla
  • @SANANE@: Kesin ak parti yardakçısıdır bu ülkede ak partiye daya sırtını gerisini düşünme naram helal yok onlarda 2 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ALLAH AKP Yİ YERYÜZÜNDE BOZGUNCULUK ÇIKARTARAK BÜYÜK KIYAMET FİTNESİNİN DÜĞMESİNE BASMASI İÇİN ŞEYTANIN EMRİNE HAVALE ETMİŞTİR BU DURUM ALLAH IN KULLARI İÇİN BÜYÜK BİR İMTİHANDIR... 3 0 Yanıtla
  • ...TAŞOVA...: YATİRİMLARİN DEVAMİ İÇİN ...AKP 1 2 Yanıtla
  • ...TAŞOVA...: BİR KASIMDA YA FİLİSTİN SEVİNECEK YADA İSRAİL SEVİNECEK... 2 1 Yanıtla
  • ankarali: Gordugum her sakalliyi isidli saniyorum artik 2 0 Yanıtla
  • Tax: Akp polisi arka bahcesi yapti simdi kullaniyor . 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement