İpek Demir ilk albüm konseriyle, Kadıköy Sahne'de! - Son Dakika
Güncel

İpek Demir ilk albüm konseriyle, Kadıköy Sahne'de!

İpek Demir ilk albüm konseriyle, Kadıköy Sahne\'de!

İpek Demir, geçtiğimiz ay ilk maxi single çalışması 'Unutuverdim' ile müzik dünyasının kapısını açtı ve kısa bir zamanda çok satan albümler arasına girmeye başardı.

22.02.2017 09:58  Güncelleme: 10:02

Alternatif pop müziğinin güçlü sesi İpek Demir 'Unutuverdim' ile müzik severlerin karşısına çıktı.

Maxi single çalışmasının ilk klibi Kemal Başbuğ yönetmenliğinde 'Kriz' şarkısına çekildi.

'Unutuverdim' şarkısıyla youtube'da milyonlar tıklanan İpek Demir, 28 Şubat Salı günü dinleyicisiyle Kadıköy Sahne'de buluşuyor.

İpek Demir

Çocukluktan bu yana kendi şarkılarını yazmaya ve şarkı söylemeye olan ilgisini, ağabeyi Mert Demir'in gitar çalmaya başlamasıyla keşfetmiştir. Lise yıllarında müzik öğretmeninin koro seçimlerinde kendisini fark etmesi ve okul konserlerinde kendisine solo performanslar vermesi, müzik hayatının, ilk tecrübelerini edinmesini sağlamıştır. Aynı yıllarda Sarıyer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'na girmiş ve 3 sene aktif devam etmiştir. Lisans öğrenimini Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Amerika'da dil öğrenimi görmüştür. Üniversite yıllarında başladığı profesyonel sahne hayatı, ağabeyi Mert Demir ile ikili olarak ve ayrıca beraber kurdukları Med Cezir Orkestrası isimli orkestrada canlı sahne performanslarına aktif olarak devam etmiştir.
.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İpek Demir ilk albüm konseriyle, Kadıköy Sahne'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement