ING Bank, Çalışanlarını Ödüllendiriyor - Son Dakika
Güncel

ING Bank, Çalışanlarını Ödüllendiriyor

ING Bank, Çalışanlarını Ödüllendiriyor

ING Bank, "Aslan Lig"le başarılı çalışanlarını ödüllendiriyor.

11.02.2013 15:21

ING Bank, çalışanlarını "Aslan Lig"de ödüllendiriyor. Yüksek performans gösteren çalışanlar, tropik cennetlerde tatil fırsatlarından, Mini Cooper'lı sürüş keyfine kadar birbirinden özel armağanlara sahip oluyor.

ING Bank, Türkiye'nin en çok çalışılmak istenen kurumu olma hedefiyle başlattığı "En İyi İşveren" Programı" kapsamında "2013 ING Aslan Lig"i başlattı.

Bireysel Bankacılık, Gişe, KOBİ ve Ticari Bankacılık ve Müşteri İletişim Merkezi ekiplerine yönelik tasarlanan "2013 ING Aslan Lig" kapsamında yüksek performans sergileyen çalışanlar üçer aylık dönemler sonunda çeşitli armağanlarla ödüllendirilecek.

ING Bank'ın tüm ekiplerinin ortak bir programda yer alması bakımından bir ilk olma özelliğini taşıyan "2013 ING Aslan Lig" kapsamında ekiplerin performansları prim sisteminden bağımsız bir ödüllendirme programı içerisinde değerlendirilecek ve emekleri karşılığında çeşitli ödüllerin sahibi olacaklar.

Ortak bir sinerji ile başarılı performans yaratılmasını hedefleyen ING Aslan Lig'de 8 ING Bank çalışanı tropikal cennetlerde tatil, 11 ING Bank çalışanı iPhone 4S, 6 ING Bank çalışanı 3 ay boyunca Mini Cooper kullanma hakkı ve 9 ING Bank çalışanı 1000 liralık teknoloji marketi hediye çeki ile ödüllendirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ING Bank, Çalışanlarını Ödüllendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement