İnegölspor: "Puan Kaybına Tahammülümüz Yok" - Son Dakika
Güncel

İnegölspor: "Puan Kaybına Tahammülümüz Yok"

İnegölspor: "Puan Kaybına Tahammülümüz Yok"

İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, hafta sonu karşılaşacakları Gümüşhanespor karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi, "Hedefimiz PTT 1'inci Ligi olduğu için puan kaybına tahammülülmüz yok" dedi.

04.02.2015 17:16

İnegölspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, hafta sonu karşılaşacakları Gümüşhanespor karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi, "Hedefimiz PTT 1'inci Ligi olduğu için puan kaybına tahammülülmüz yok" dedi.

Kulüp tesislerinde açıklama yapan Şaban Yıldırım, Gümüşhanespor'un Gruplarının iddialı ekiplerinden ve play off grubunu kovaladığını belirtti, "İyi bir takıma karşı oynayacağız" diye konuştu. Takımında 2 sakat oyuncunun olduğunu ifade eden Şaban Yıldırım,şöyle devam etti:

"Muharrem'in arka adalesinde yırtık tespit edildi. Emrah'ta maçta olan sakatlığı var. Doktorların söylediği yaklaşık 3 hafta yok. Aramızda olamayacaklar ama sorun değil. Onların eksikliği bizi üzüyor. Diğer oyuncularımız da bu tip eksikleri kapatsın diye var."

PTT LİGİNİ İSTİYORUZ

Sezon sonu şampiyon olarak PTT 1'inci Ligi'ne çıkmak istediklerine vurgu yapan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bizim tek isteğimiz PTT 1'inci Ligi'ne çıkmak. Onun dışında şuanda başka bir düşüncemiz, yok. Şu anda razı olma zamanı değil. Biz liderliği istiyoruz. Onun içinde çalışıyoruz ve kovalamaya devam edeceğiz. Rakibimizin de zorlu maçları var. İki takımda baskı altında olacak. O baskıya karşı koyup biz öne geçmek istiyoruz." - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor: 'Puan Kaybına Tahammülümüz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement