İnegölspor'da Hedef Play Off - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'da Hedef Play Off

İnegölspor\'da Hedef Play Off

Keçiörengücü'nü sahasında 1-0 mağlup eden İnegölspor'da teknik heyet ve yönetim play off hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

12.03.2016 09:14

Keçiörengücü'nü sahasında 1-0 mağlup eden İnegölspor'da teknik heyet ve yönetim play off hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç, bu konuda şunları söyledi:

"Artık play off için Ankaragücü maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Çünkü direkt rakibimiz. Ankaragücü'nde de bir düşüş söz konusu. Bundan sonra her maç final olacak. Ankaragücü maçını aldığımızda play off'a gireceğimizi düşünüyorum. Bunlar 3 sonuçlu maçlar. İnegölspor şu anda iyi durumda, sabırlı oynuyoruz. Kadromuz çok geniş olmasa da oyuncularımız özverili oynuyorlar. Önümüzdeki hafta en kötü beraberlik almalıyız. Galip gelirsek play off için çok önemli bir adım atmış oluruz."

YENİLSEYDİK PLAY OFF'UN DIŞINDA KALACAKTIK

Teknik sorumlu Taşkın Güngör de  bazı maçlarda stratejik olarak farklı oyun oynandığını vurgularken şöyle konuştu:

"Bizim bu noktadan sonra skora oynamamız lazım. Haddimizi aşan bir oyun oynama lüksümüz yok. Öne geçtikten sonra bulduğumuz pozisyonları kullanabilsek çok farklı maç olurdu. Bu pozisyonları kullanamayınca farklı bir maç görüntüsü ortaya çıktı. Skoru korumaya çalıştık. Futbolun sadece hücum yönü yok. Bu işin psikolojisi var. Yenilseydik play-off'un dışında kalacaktık. Burada iyi oyuna bakılmaz. Tüm futbolcularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Aldıkları bir 3 puan var. Gerisi benim için teferruat. 1-0 zor bir sonuç. Baktığımızda çok ciddi pozisyonlar veren bir takım değiliz."

HERŞEYDEN MEMNUNUM

Her maçın çok önemli olduğunu belirten Taşkın Güngör, "Lig bir maraton. Bu maratonda 34'üncü haftanın sonunda nerede olacağımız önemli. Geçmiş haftalara bakmanın anlamı yok. Ankaragücü maçı çok stresli olacak. Ancak İnegölspor takımı sahaya çıktığında onurlu bir şekilde mücadelesini yapar. Ben bugün her şeyden memnunum" dedi.

- İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor'da Hedef Play Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement