İnegölspor Avantaj Sağladı - Son Dakika
Güncel

İnegölspor Avantaj Sağladı

İnegölspor Avantaj Sağladı

Ptt 1'inci Ligi play off ilk tur 1'inci maçında sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup eden İnegölspor, deplasmanda oynayacağı 2'nci müsabakaya da avantaj elde etti.

08.05.2015 10:58

Ptt 1'inci Ligi play off ilk tur 1'inci maçında sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup eden İnegölspor, deplasmanda oynayacağı 2'nci müsabakaya da avantaj elde etti.

YASİN: "ÇOK ZOR OLDU"

İnegölspor'un tek golünü atan Yasin Görkem Arslan, "Bizim için çok zor bir maç oldu. Sıcak havada mücadele ettik. Önemli olan gol yememekti ve bunu da başardık. Önümüzde bir 90 dakikamız daha var. Bu turu geçmek istiyoruz. Tek amacımız PTT 1'inci Ligi'ne çıkmak" dedi.

ŞABAN YILDIRIM: "BU SEVİYEDE KALMALIYIZ"

Teknik direktör Şaban Yıldırım ise sadece 1-0 galip olduklarını söyleyerek, "Bir sonraki maç Hatay'da. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için çok zorlu maç olacak. Bu seviyede kalmak zorundayız. Bir sonraki maça hazır olmaya çalışacağız. Bu maçtan çıkaracağımız dersler var" diye kullandı. Raif'in kadroya alınmamasınazda değinen Şaban Yıldırım, bu konuda şunları söyledi:

"FUTBOL HAYATINI TEHLİKEYE ATAMAYIZ"

"Raif, henüz hazır değil. 2-3 haftaya daha ihtiyacı var. Eğer finale çıkarsak son yarım saat oynatma hayali kuruyoruz. Şu anda Raif'i oynatıp futbol hayatını tehlikeye atamayız."

Alişan'ın arka adalesinde sorun olduğunu ifade eden Şaban Yıldırım, maç içerisinde hafif sakatlık geçiren Ersel'i de rövanş maçına yetiştirmek istediklerini söyledi. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor Avantaj Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement