İnegöl'de Yavru Kedi Çarşıyı Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Yavru Kedi Çarşıyı Karıştırdı

İnegöl\'de Yavru Kedi Çarşıyı Karıştırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir aracın camına iliştirilen not üzerine başlatılan yavru kediyi kurtarma operasyonu, itfaiye ekiplerini terletirken, çarşıyı karıştırdı.

12.06.2015 12:09  Güncelleme: 12:21

Yavru kedi çarşıyı karıştırdı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, bir aracın camına iliştirilen not üzerine başlatılan yavru kediyi kurtarma operasyonu, itfaiye ekiplerini terletirken, çarşıyı karıştırdı. Çıkarıldığı bir araçtan diğerine geçerek 5 aracın motorunu dolaşan yavru kedi sonunda itfaiye ekiplerini pes ettirdi. Girdiği son araçtan kendisi çıkan yavru kedi sokak arasına girerek gözden kayboldu.

Cuma Mahallesi Elektrik sokak'taki park halindeki aracına yönelen sürücü Bilal Ergün, aracın ön camında yazılı kağıt dikkat çekti. 'Dikkat!!! Arabayı çalıştırmadan önce kaputa bakın! Kedi sesi geliyor!ö uyarısını gören sürücü İnegöl İtfaiyesine haber verdi.

Olay yerine gelen İnegöl İtfaiyesi arama-kurtarma ekipleri, aracın motor aksamında mahsur kalan kediyi çıkarmak için uzun uğraş verdiler. Aracı askıya alıp aracın hem altından hem de üstünden sıkışan kediyi çıkarmak için çabalayan İtfaiye ekipleri, ellerindeki materyallerle kediyi çıkarmak için çaba harcadılar.

İtfaiyeyi gören çevredeki vatandaşlar da aracın etrafına sararak meraklı gözlerle araçtaki kediyi kurtarma operasyonunu izlediler.

İlk Aracın motor aksamından çıkarılan kedi yavrusu bu kez çevredeki vatandaşların yoğunluğundan korkarak hemen arkadaki aracın motor kısmına girdi. İtfaiye ekipleri, kedinin girdiği ikinci araçta çalışmaya başladı. Kısa süre içinde o araçtan da çıkar kedi koşarak aynı sokak üzerindeki diğer otomobilin motor kısmına girdi. İtfaiye ekipleri üçüncü araca da giren kediyi çıkarmak için seferber oldular. Araç yine askıya alınarak alttan ve üstten kediyi çıkarmak için operasyon yapıldı. Operasyon sırasında olayı gözlemleyen bir sürücü de 'ben aracımı buradan çıkarayım bana girmesinö diyerek aracının olay yerinden uzaklaştırdı.

Otomobilin motorundan çıkan ürkek kedi yavrusu bu seferde sokağın diğer kısmındaki park halinde olan hafif ticari aracın motor kısmına girdi. Bir türlü durdurulamayan kedinin bu araçtan da çıkarılması için çaba sarf edildi. Dördüncü araçtan da çıkan minik kedi hemen arkadaki hafif ticari aracın motor kısmına girince itfaiye ekipleri pes ederek çalışmayı durdurdu. Yavru kedi bir süre sonra girdiği motordan çıkarak sokak arasına kaçtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Yavru Kedi Çarşıyı Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement