İnegöl Cazibesine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

İnegöl Cazibesine Kavuşuyor

İnegöl Cazibesine Kavuşuyor

İnegöl'e Güzel Yerler Kazandırdık

14.07.2010 18:53  Güncelleme: 18:55

İnegöl'ün merkezinde, Ankara yolu'nun kenarında, önemli bir noktada, büyük alış veriş merkezleri ve dinlenme alanlarından oluşan cazibe Merkezi için geri sayım başladı.

Kırcalı İnşaat Firması tarafından 30 yıllığına Yap- İşlet- Devret modeli ile yaptırılacak, içerisinde büyük bir alış- veriş merkezi, yapı marketi, teknoloji marketi, birbirinden bağımsız 60 ayrı dükkanı, 8 adet sinema saonu, Bowling salonu, fitness salonları ve kapalı otoparkı olacak, Cazibe Merkezi'nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, bazı daire amirleri, Muhtarlar Birliği Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, bazı oda ve dernek başkanları, okul müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldılar.

İnegöl'e Güzel Yerler Kazandırdık

Törenin açılış konuşmasını yapan Kırcalı İnşaat Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kırcalı İnegöl'ün büyük bir kent olduğunu belirterek, "İnegöl'ün gözbebeği olacak Cazibe Merkezi çok doğru bir yatırımdır." diyerek merkezin önümüzdeki yıl Mayıs ayı içerisinde açılışının yapılacağını söyledi.

2011 Mayıs Ayında Açılışı Yapılacak

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "İnegöl Cazibe Merkezi İnegöl'ün en stratejik noktasında yapılmaktadır. Proje için İnegöl Belediyesi'nin hazırladığı alan 59 Bin metre karedir. Yeşil alan, kavşak, otopark ve yolları da dikkate aldığımızda, 72 bin metre karelik alan, projelendirerek düzenlendi. Yüreğimizde İnsan sevgisi, hayallerdeki İnegöl'ü kurmaya devam edeceğiz." dedi.

Dünyada Sözü Dinlenen Ülkelerden Bir Haline Geliyoruz

Ak Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise Türkiye'nin bölgesinde büyük bir güç haline geldiğini belirterek, "Dünya'da sözü dinlenen ülkelerden birisi haline geliyoruz. Bir taraftan ihracat, bir taraftan ekonomi, bir taraftan ilişkilerimiz gelişip büyüyor. Sürekli krize uğrayan bu ülke istikrara, demokrasiye kavuşmuştur." dedi

Konuşmaların ardından dua ve kurban kesilmesiyle birlikte hep birlikte butona basılarak Cazibe Merkezi'nin temeli atıldı. Tören verilen ikramla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Cazibesine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement