İnci Deri Araştırdı, Latif Demirci Karikatürlerle Anlattı - Son Dakika
Güncel

İnci Deri Araştırdı, Latif Demirci Karikatürlerle Anlattı

İnci Deri Araştırdı, Latif Demirci Karikatürlerle Anlattı

İnci Deri, tüketicilerini daha yakından tanımak, satış, pazarlama, mağazacılık, eğitim ve iletişim çalışmalarını geliştirmek amacıyla algı ve konumlandırma araştırması gerçekleştirdi.

18.02.2014 16:44

İnci Deri, tüketicilerini daha yakından tanımak, satış, pazarlama, mağazacılık, eğitim ve iletişim çalışmalarını geliştirmek amacıyla algı ve konumlandırma araştırması gerçekleştirdi. Araştırma sonuçları ise usta karikatür sanatçısı Latif Demirci tarafından yorumlandı.

Türkiye'nin önde gelen ayakkabı ve çanta moda markası İnci Deri, müşterilerinin davranışlarını iyi anlamak ve onlara daha iyi hizmet verebilmek üzere sektörün en geniş kapsamlı algı, konumlandırma ve segmentasyon araştırmalarından birisini hayata geçidi. 2013 Ocak ayında açıklanan araştırma çerçevesinde tüketicilerin bakış açısını ve beklentilerini ortaya çıkaran sonuçlar elde edildi. Araştırma, Eylül 2013'te Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından düzenlenen Baykuş Ödülleri'nde İç görülü Baykuş ödülünü aldı.

Ödüllü araştırmanın sonuçlarından elde edilen verileri farklı ve dikkat çekici biçimde ortaya koyan İnci Deri, Türkiye'nin başarılı karikatür sanatçılarından Latif Demirci ile işbirliği yaptı. Latif Demirci, araştırma sonuçlarını mizah ile yorumlayarak tüketici davranışlarını kendi çizgisi ile ölümsüzleştirdi. Toplam 13 karikatürden oluşan eser, Ocak 2014 itibarıyla İnci mağazalarının vitrinlerinde sergilenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnci Deri Araştırdı, Latif Demirci Karikatürlerle Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement