İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oyunu Beylikdüzü Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. İmamoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada ''Bütün ilçeler, iller, büyükşehirler milletimizin huzuru, barışı bir arada yaşamaya, bolluğa, berekete vesile olur. Güzel bir gün olsun'' ifadelerini kullandı. Oğlu Semih'in ilk kez oy kullandığını belirten İmamoğlu ''Semih ilk oyunu kullanıyor. Biraz heyecanlıydı. Sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz'' dedi.

31.03.2024 13:16  Güncelleme: 13:20

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle beraber oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oğlu Semih'in ilk kez oy kullandığını belirten İmamoğlu "Semih ilk oyunu kullanıyor. Biraz heyecanlıydı. Sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz" diyerek, "Bugün 5 yıllık emeğin helalleşme anı." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları ise şöyle;

"Bugün benim için de önemli bir gün, 5 yıllık emeğin helalleşme anı. Umarım hemşerilerimiz bu helalleşme duygusunu bana yaşatır. Ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmayı, bütün çalışma arkadaşlarım ve siyasi yol arkadaşlarımla birlikte en yüksek seviyede İstanbul'umuza eşitlik ilkesi doğrultusunda ayrım yapmadan, partizanlık yapmadan insanların eşit hizmet alma hakkı üzerinde yaptığımı ifade etmek isterim.

"16 MİLYON İNSANIMIZLA SANDIK SONUCUYLA HELALLEŞECEĞİZ"

Bu koca şehirde üzdüğüm kim varsa özür dilerim. Bu şehrin genç, kadın ve anneleri en iyi şekilde yaşasınlar diye elimizden gelenlerin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. 16 milyon insanımızla bu seçimde çıkan sandık sonucuyla helalleşeceğiz.

"SON ANA KADAR SANDIK BAŞINDA KALMALARINI DİLİYORUM"

Yetki sahibi olmak durumunda inşallah önümüzdeki 5 yılı şehrimize yaşatmaya devam ederiz. Seçimi, il başkanlığımızdan takip edeceğim. Sandıkta görev alan arkadaşlarımızın, kimseni hakkının çiğnenmemesi için süreci en iyi şekilde yönetmelerini, Türkiye demokrasisine yakışır süreç yürüterek son ana kadar sandık başında kalmalarını diliyorum.

"SORUNSUZ SONUCA BAĞLANMASINI DİLİYORUM"

Başta YSK olmak üzere tüm herkesin gereken hassasiyeti göstererek, en ufak sorunun yaşanmadığı şekilde sonucun bağlanmasını dilerim. Günümüz güzel olsun yarın sabah Türkiye ve İstanbul'un çok güzel bir bahar sabahına uyanmasını dilerim."

İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz
İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz

Son Dakika Güncel İmamoğlu: Oğlum Semih ilk kez oy kullanıyor, sanırım kime oy vereceği konusunda düşünceliydi biraz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Mükerrem Kılıç: Düşün işte oğlun bile düşünüyor kime oy vereceğini o kadar güvensiz birisin 290 225 Yanıtla
    Erman Gulerman: Adam espri yapıyor herşeye bir lafınız var maşallah 164 141 mustafa sagdic: daha espiriyi dahi anlayacak kafa kalmamis 96 77
  • yavuz d: aklinca evimizde bile demokrasi var ayagina yatiyor tatilci:) 183 91 Yanıtla
    Aydın Yıldız: Seninkiler tatil yapmıyor değil mi Değiştirin artık bu beyni bu düşünceyi Neyse sonu belli İstanbul için hayırlısı olsun olsun 39 30 Eda K.: Seninkilerin yurtdisinda o kadar cok evleri var ki tatile ne hacet zaten yapacaklari yatirimi yapmislar sürekli tatildeler senin benim paramizla !!! Bi de onu düsünseniz 0 0
  • huseyin ergun: Espriyi bile beceremiyor. 170 80 Yanıtla
    Hasan Tartal: Espiriyi beceremiyor ama seçimi kazanmayı beceriyor... Anladın sen onu 16 5
  • Emir Kozcu: Adam ironi yapıyor beyler sakin olun???? 85 76 Yanıtla
  • Tufan ÖZÇELİK: inşallah istanbul için hayırlı olur 129 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement