Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı - Son Dakika
Güncel

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı

Cuma hutbesinde Atatürk'ün anılmasına tepki gösterdiği için tutuklanan Ahmet Bostancı, bugün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tahliye edildi. Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde kalabalık bir grup tarafından "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı.

16.01.2024 14:20  Güncelleme: 14:32

İstanbul Gayrettepe'deki bir camide görevli imamın, ölüm yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşarak Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık tahliye edildi. Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı.

MAHKEME BOSTANCI'NIN TAHLİYESİNE KARAR VERDİ

Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Bostancı ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme, sanığın tahliyesine karar verdi.

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında 'Yaşasın şeriat' sloganları atıldı

ATATÜRK'E DUA ETMEKTEN RAHATSIZLIK DUYDUĞUNU ANLATMIŞTI

Gayrettepe'deki bir camide görevli imamın 10 Kasım'daki ölüm yıl dönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu anlattığı videoyu sosyal medyada paylaşan kişi hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

4,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Bunun üzerine paylaşımın yapıldığı rumuzlu sosyal medya hesabının Ahmet Bostancı'ya ait olduğunu tespit eden polislerce Ümraniye'de gözaltına alınan şüpheli tutuklanmıştı. İddianamede, sanığın "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" suçundan 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında 'Yaşasın şeriat' sloganları atıldı

"YAŞASIN ŞERİAT" SLOGANLARI ATILDI

Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı.

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında 'Yaşasın şeriat' sloganları atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (68)

  • Balalayka Trampet: Bunları evinden aldırıp afganistana yollamak lazım 1228 1303 Yanıtla
  • Ömer Keyvanoğlu: sevmeyebilirsin, nefret de edebilirsin ama saygı duymak zorundasın o kadar net 1060 1140 Yanıtla
    Teoman Ökmen: Nesine saygı duyacağım böyle bişeyin Adamlar rejim değişikliği istiyorlar. 26 14
  • Mustafa Sönmez: Atatürk olmasaydı eğer ezan yerine canlar çalardı unutma ve madem çok istiyorsan şeriatı olan ülkeler var kapi açık gidebilirsiniz ve bizi de rahatsız etmeyin biz elhamdülillah müslümaniz ve müslümanlida sizden öğrenecek değiliz...... 987 1070 Yanıtla
    Orhan Arslan: Size göre şeriat ne demek açıklar mısınız? Şeriat sloganları atılmış diye neden bu kadar hiddetleniyorsunuz ? Şeriatın size ne gibi zararı var ? 517 398 adalet olmak: Maide Suresi 44, 45, 46, 47, 48. ayetleri tefsirleri ile beraber okuyun. Tüm Kuranı Kerim'i okuyun. 286 105
  • meo: bu çağda bu kafa. düzelir mi? hiç ümidim yok. 842 915 Yanıtla
    Kılıç Bey: islamın çağı olurmu ,sen kafanı düzelt önce 336 182 XYZ: Adalet olmak, sen de cok okuma, iyi gelmemiş, hazmedememişsin! 55 90 faruk ozcan : şeriatı istesenizde istemesenizde toprağın altına gittiğin zaman şeriatle muamele olacaksın. 54 30
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement