Resmi nikahlı eşiyle yaşadığı evde, dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Resmi nikahlı eşiyle yaşadığı evde, dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü

Ankara'da Önder Çelik, resmi nikahlı eşi Seher Çelik ve dini nikahlı eşi Yeşim Ö. ile birlikte oturdukları evde Yeşim Ö. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede büyürken Yeşim Ö., Önder Çelik'i kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

16.12.2020 05:41  Güncelleme: 10:28

Ankara'nın Pursaklar ilçesi Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa sokakta bulunan 5 numaralı apartmanda gece saatlerinde meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre Önder Çelik ile resmi nikahlı eşi Seher Çelik ve imam nikahlı eşi Yeşim Ö., evde oturdukları sırada bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken Önder Çelik dini nikahlı eşi Yeşim Ö.'yü darbetti. Bunun üzerine mutfağa yönelen Yeşim Ö., dini nikahlı eşi Önder Çelik'i kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Önder Çelik kanlar içerisinde yere yığılarak hareketsiz kaldı. Resmi nikahlı eş Seher Çelik'in ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralanan Önder Çelik, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pursaklar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"BENİ DE BIÇAKLAYACAKTI"

Olay sırasında evde bulunan Seher Çelik, polis ekiplerine verdiği bilgide Yeşim Ö.'nün kendisine de saldırdığını ifade etti. Çelik, "Kapıyı yüzüne kapatmasaydım beni de bıçaklayacaktı. En ağır cezayı alana kadar uğraşacağım" dedi.

Olaydan sonra evden kaçarak uzaklaşan imam nikahlı eş Yeşim Ö., yapılan arama çalışmasında emniyet ekipleri tarafından evinin yakınlarında bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Resmi nikahlı eşiyle yaşadığı evde, dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Resmi nikahlı eşiyle yaşadığı evde, dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • korhanbey: Fazla mal göz çıkarmaz derler, ne kadar yanlışmış.İşte göz çıkardı. Bu zamanda tek eş neyine yetmedi.Aynı evde iki kadın kıskançlık sebebidir.Aklı olan medeni kanuna uyar.Tek eşine sahip çıkar. 124 12 Yanıtla
  • cem: bunlar nasıl ilişkiler? 21 1 Yanıtla
  • fb: Şimdi Bu Olay Adana da Olsaydı Yorumcuların Yorumları Belli İdi Zaten Orası Adana Ne Beklenir Şimdi Burası Türkiye nin Başşehri Buna Ne yorum Yazacaksınız Bay Yorumcular Bu İşin Adanası, İzmiri, Sivası, Erzurumu Kalmadı Cezalaren Olmadığı Bir Ülkenin Her Tarafı Aynı Bataklığın İçerisinde Olur. Saygılar. 19 1 Yanıtla
  • mustafa: sizin dört eşe kadar evlenmenize izin veren RABBİM cc ayetin devamında lakin bir eş sizin için hayırlısıdır adaletli-sidir buyurmuş okuyup anlıyana 4 1 Yanıtla

Advertisement