İlk Siftah Göksu'dan - Son Dakika
Güncel

İlk Siftah Göksu'dan

İlk Siftah Göksu\'dan

Öğrenciler tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermes bu yıl da bir törenle açıldı.

09.05.2012 15:42

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda açılan kermeste, okulun bütçesine katkı sunmak amacıyla satın aldığı başörtülerini kadınlara, şekerleri ise çocuklara hediye etti.

Esenler Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermes bu yıl da bir törenle açıldı. Okulda düzenlenen törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Oruçreis Mahallesi Muhtarı Rıza Taş, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Edip Han ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, törende yaptığı konuşmada; kermesin hayırlı olmasını dileyerek kermesten elde edilen gelirlerin Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nun ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Başkan Göksu'nun konuşmasının ardından okulun öğrencileri, oynadıkları halk oyunları ile izleyenleri mest etti.

Oyunların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan başta olmak üzere beraberindeki ekiple okulun bahçesine kurulan tüm stantları tek tek gezen Göksu, gelirlerin tamamı okulun bütçesine sunulacak kermesten alışveriş yaptı. Stantlardan satın aldığı başörtüsü ve şekerleri kadınlara ve çocuklara hediye eden Göksu, öğrencilerle birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Kermese veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Kermesi gezdikten sonra okulun bahçesinde incelemelerde bulunan Göksu, okulda yapılması planlanan çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan'a bilgi verirken; Okul Müdürü Edip Han'ın talep ve önerilerini de dikkate alacaklarını belirtti. Kermes, 12 Mayıs 2012 tarihine kadar açık kalacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Siftah Göksu'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement