İlk Destek Pozitif Düşünce Platformundan - Son Dakika
Güncel

İlk Destek Pozitif Düşünce Platformundan

İlk Destek Pozitif Düşünce Platformundan

Serdar Ünsal, Pozitif düşünce platformu kurucu üyeleri Dr. Mehmet Kum'u ve Ercan Aras'ı ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdi.

28.01.2013 08:59

NAHÇİVAN'A İLAÇ TOPLAMA KAMPANYASINA DESTEK SÜRÜYOR

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi tarafından Iğdır ve Nahçivan Özerk Cumhuriyetinde ihtiyaç sahibi insanlara gönderilmek ve verilmek üzere başlatılan ilaç toplama kampanyasına ilk destek Pozitif düşünce platformundan geldi.

Türkiye Azerbaycan Derneği Iğdır Şubesi başkanı Serdar Ünsal, Pozitif düşünce platformu kurucu üyeleri Dr. Mehmet Kum'u ve Ercan Aras'ı ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdi. Ünsal, "Toplanacak olan İlaçlara Nahçivan halkının ihtiyacı yoktur. Bugün Nahçivan gelişen yüzüyle gelecek vaat ediyor. Bölgenin en zengin moderne cumhuriyeti konumundadır. Burada amacımız Ermenilere Türk milletinin dayanışmasını birlik ve beraberliğini iyi günde kötü günde var olduğunu sembolik olarak vurgulamaktır.Ermenilere sen Ne kadar Nahçivan'ın Azerbaycan ile kara yolunu kapatırsan kapat Iğdırlı ve Türk milleti komşusu ve kardeşi Nahçivan halkının yanındadır.ve sonsuza kadarda olacaktır mesajını vermektir. kampanyamıza gösterdiğiniz yakın ilgiye teşekkür ederim"dedi

Dr. Mehmet Kum'da "platform olarak kampanyanızı destekliyoruz sizlere ilca yardımında bulunuyoruz. Başarılar diliyoruz. Dediğiniz gibi Nahçivan halkının bu ilaçlara ihtiyacı yoktur ama Ermenilere karşı dayanışma adına güzel bir çalışmadır "dedi.

Ünsal, Mart ayının sonuna kadar sürecek olan kampanyaya bütün vatandaşları davet ediyoruz. Bütün Türkiye genelinden de tarihi geçmemiş, kullanılmış veya kullanılmamış yarım kalmış her türlü tıbbı ilaçlarıkabul ediyoruz. İlaç toplama merkezimiz Atatürk caddesi Zübeyde Hanım Bulvarında bulunan dernek binamız ile Haydar Aliyev Parkı karşısı Mavi bilgisayar Iğdır'dır."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Destek Pozitif Düşünce Platformundan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement