'İkizler Firarda' İlk Kez D-Smart'ta, - Son Dakika
Güncel

'İkizler Firarda' İlk Kez D-Smart'ta,

\'İkizler Firarda\' İlk Kez D-Smart\'ta,

"İkizler Firarda", 10 Mart Pazar akşamı saat 21.00'de D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk ekranında buluşacak.

06.03.2013 16:16

MACERA VE İLLÜZYON SMART SİNETÜRK EKRANLARINDA

İkranur ve Ferganur kardeşlerin Necmi Yıldırım ile başrollerini paylaştığı, Sümer Tilmaç, Oya Aydoğan, Selahattin Taşdöğen, Haldun Boysan gibi deneyimli isimlerin yer aldığı "İkizler Firarda", TV'de ilk kez D-Smart'ta sinemaseverler ile, 10 Mart Pazar akşamı saat 21.00'de D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk ekranında buluşacak.

Ülkemizin önde gelen dijital yayın platform D-Smart, vizyona girdiği an itibariyle sinemaseverlerin ilgiyle takip ettiği sinema filmlerinin TV'deki ilk gösterimlerini izleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Sihirbazlık yaparak hayatını geçindiren Necmi'ye, ikiz kızları da gösterilerinde yardım eder. Annelerini kaybetmiş olan ikizler bir gün babalarının yanında duydukları bir konuşmayı yanlış anlar ve annelerinin hayatta olduklarını düşünmeye başlar. Bu düşünce ise onları Bursa'ya sürükler. Ancak Bursa'da onları anneleri yerine başka maceralar bekliyordur.

Selahattin Taşdöğen, Sümer Tilmaç, Oya Aydoğan, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Bengier, Haldun Boysan gibi tecrübeli ve güçlü isimler ile Seda Sayan ve Tarık Mengüç'ün bir arada bulunduğu 'İkizler Firarda'nın keyifli ve güçlü oyuncu kadrosunda başrolleri Necmi Yıldırım ile İkranur ve Ferganur Demirtaş kardeşler paylaşıyor.

Necmi Yıldırım'ın senaryosunu da yazdığı 'İkizler Firarda'nın eğlenceli ve keyifli dakikaları, bol illüzyon ile süsleniyor.

Sinemaseverler 'İkizler Firarda' filminin TV'de ilk gösterimini, D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk ve SineTürk HD ekranlarında, 10 Mart Pazar akşamı saat 21.00'de izleyebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İkizler Firarda' İlk Kez D-Smart'ta, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement