İki Profesör Derneklere Çağrı Yaptı - Son Dakika
Güncel

İki Profesör Derneklere Çağrı Yaptı

İki Profesör Derneklere Çağrı Yaptı

Kocaeli'nin profesörleri Taşköprülüler Dernek Başkanı Öznur Gökkaya ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından samimiyetle ve ilgiyle karşıladı.

14.03.2014 10:44

"Bize Sahip Çıkın, Körfez Kent Olsun"

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, kendisi gibi profesör olan meslekdaşı Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ile birlikte Körfez Taşköpülüler Derneğine ziyarette bulunarak, destek istedi. Başart'a ilçe Başkanı Mehmet Miroğlu, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Kocaeli'nin profesörleri Taşköprülüler Dernek Başkanı Öznur Gökkaya ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından samimiyetle ve ilgiyle karşıladı.

Milletvekili Hurşit Güneş, ülkenin uçurumdan aşağıya atılmak istendiğini ama CHP ve ülkenin halkının buna izin vermeyeceğine dikkat çekerek, "yolsuzluk, usulsüzlük, hukuksuzluk, adaletsizlik tarihte hiç kimseyi ayakta tutamadı. Hükümet, ömrünü uzatmak için tüm yolların deniyor. Susmuyor, susturmaya çalışıyor. Bu seçimlerde dersini almalıdır. Herkes sandık başına gitmeli ve AKP'ye dur demelidir"diye konuştu.

CHP adayı Prof. Dr. Reşat Başar ise, Körfez'in bir tablosunu çizerek, "böylesi bir kentte yaşamak kader değil. Beceriksizlik, projesizlik, insiyatif yoksunluğu, haklatan kopukluk, makam düşkünlüğü, üretimden yoksunluk Körfez'i kötü bir noktaya getirmiştir. Bu günaha daha fazla ortak olmamak gerekir. İsabetli projeler hazırladık. Ulaşıma, sağlığa, çevreye, esnafa, öğrenciye, kültüre, Camilere, Cemevine, sahile, derneklere ve sosyal yaralara çözüm projeleri ürettik. Körfez gerçek rengini bulacak. Tüm derneklerden bunları sahiplenmesini istiyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İki Profesör Derneklere Çağrı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement