İKÇÜ Üçüncü Yıldönümünü Gururla Kutladı - Son Dakika
Güncel

İKÇÜ Üçüncü Yıldönümünü Gururla Kutladı

İKÇÜ Üçüncü Yıldönümünü Gururla Kutladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, üçüncü kuruluş yıldönümünü Narlıdere Rehabilitasyon Merkezi Balo Salonu'nda düzenlediği iftar programı ile kutladı.

16.07.2013 12:15

İzmir'in yeni devlet üniversitesi 3 Yaşında…

Uluslararası standartlarda, öğrenci odaklı eğitim felsefesiyle, henüz 2.yılını doldurmasına rağmen gençlerin büyük beğenisini kazanan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, üçüncü kuruluş yıldönümünü Narlıdere Rehabilitasyon Merkezi Balo Salonu'nda düzenlediği iftar programı ile kutladı.

Kuruluş yıldönümünün Ramazan ayına denk gelmesi vesilesiyle düzenlen iftar programına İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ev sahipliği yaparken; İl Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Tözün, İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Demirci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tancan Uysal, Prof. Dr. İbrahim Attila Acar, Fakülte Dekanları, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Sabuncular, Daire Başkanları, akademik ve idari personel eşleriyle birlikte katıldı.

"Daha nice kuruluş yıldönümlerine…"

Programda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi olarak öğrencisini her yönden donanımlı bireyler yetiştirmek için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. Rektör Prof.Dr.Akhan, "İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi olarak üçüncü yaşımızı doldurmanın mutluluğunu tüm İKÇÜ ailesi ile birlikte paylaşıyoruz. Evrenselliği kendine vazgeçilmez bir hedef seçen üniversitemiz, bilimin ışığında evrensel değerlerimize sahip çıkarak; çok büyük hedeflere doğru ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Kuruluş yıl dönümümüzün Ramazan ayına denk gelmesi ile hem iftar, hem de yaş günü bir arada kutlama heyecanını paylaşıyoruz. Daha nice kuruluş yıldönümlerinde görüşmek üzere tüm Kâtip Çelebi Ailesine hayırlı Ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Gecede sahne alan İzmir Klasik Türk Sanat Müziği Korosu sanatçıları eşliğinde, solist Ümit Yazıcı'nın icra ettiği tasavvuf müziği dinletisi ilgiyle takip edildi.

"İKÇÜ 3.Yaşına yeni fakülte ve Bölümlerle Merhaba diyor"

Tıp, Sağlık Bilimleri, Su Ürünleri, Turizm, Diş Hekimliği ve Mühendislik Fakülteleri olarak geçtiğimiz yıldan itibaren öğrenci almaya başlayan İKÇÜ'de; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Yaşlı Bakımı, İlk ve Acil Yardım, Ağız ve Diş Sağlığı Bölümlerinin yer aldığı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bu yıl ilk öğrencilerine merhaba diyecek.

Ayrıca Biyomedikal, Mekatronik ile Harita Mühendisliğinin yanında, Turizm Rehberliği bölümü de ilgili fakültelerinde ilk öğrencilerine kavuşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İKÇÜ Üçüncü Yıldönümünü Gururla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement