İhlas Vakfı Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika
Güncel

İhlas Vakfı Mezunlarını Uğurladı

İhlas Vakfı Mezunlarını Uğurladı

İhlas Vakfı Bahçelievler Yurdu’nda kalan ve 2013-2014 eğitim yılında mezun olacak üniversite ve lise öğrencileri için görkemli bir mezuniyet töreni düzenlendi.

10.05.2014 15:44

İhlas Vakfı Bahçelievler Yurdu'nda kalan ve 2013-2014 eğitim yılında mezun olacak üniversite ve lise öğrencileri için görkemli bir mezuniyet töreni düzenlendi.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Türkiye Hastanesi Başhekimi Faruk Koca, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Vakfı Bahçelievler Yurt Müdürü Osman Gül, İhlas Vakfı İletişim Koordinatörü Şaban Çakır ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İhlas Vakfı Yurt Müdürü Osman Gül, bu güzel geceyi hazırlayan öğrencilere teşekkür etti. Yurtlarında toplam 320 öğrenci olduğunu söyleyen Gül, bunların içinde 17 ayrı ülkeden 65 öğrenciye de kapılarını açtıklarını belirtti. Gül, bu öğrenciler için de Türkçe kursları açarak Türkçe öğrenmelerine vesile olduklarını belirtti.

Genç mezunlara tavsiyelerini de esirgemeyen Gül, konuşmasını anlattığı anekdotlarla bitirdi.

Gül'ün konuşmasının ardından yurt mezunlarından Ahmet Faydalı ve eski mezunlarından Fahrettin Tutucu birer konuşma gerçekleştirdiler.

Hazırlanan video gösterileri ile mezunlar arkadaşlarının dilinden tanıtılırken, yurt hayatından kesitler de sunuldu. Birlikte yapılan geziler ve aktivitelerde slayt gösterisi ile izleyicilere gösterildi.

Programın kapanış konuşmasını ise İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay gerçekleştirdi.

Mezuniyet gecelerinin önemine vurgu yapan Okyay, "Mezuniyet geceleri bizim yorgunluklarımızı unuttuğumuz yeniden güç ve motivasyon bulduğumuz gecelerdir. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, yurt müdürümüze ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Önümüzdeki günlerde okullarından mezun olarak hayata atılacak olan gençlere yönelikte konuşan Okyay, geleceği parlak gençler yetiştiğini, ülkesine, vatanına ve insanlığa faydalı olacaklarına inandığını söyledi.

İhlas Vakfı olarak gençlere hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Okyay, vakfın kurucusu merhum Enver Ören'in her zaman kendilerini yurt açmaya teşvike ettiğini bu amaçla İhlas Vakfı yurtlarının sayısının gün geçtikçe arttığını belirtti.

Okyay konuşmasının sonunda mezun olan tüm gençlere başarılar ve muvaffakiyetler diledi.

Programın sonunda Bahçelievler yurdundan mezun olan 59 öğrenci sahneye davet edilerek günün anısına hediyeleri takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Vakfı Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement