
DAVETSİZ MİSAFİR
Iğdır'da el freni çekilmeyen midibüs, hareket edip bir kuaför salonundan içeri daldı. Olayda yaralanan olmazken, salon sahiplerinden Vildan Yıldırım, "İş yerimizi yeni açmış, temizlik yapıyorduk. Çok korktuk. Can kaybı olmadan görünmez kazayı bu şekilde atlattık" dedi.
Kaza, bu sabah kent merkezindeki Bağlar Mahallesi Valilik Yolu üzerinde meydana geldi. Bünyamin Tavuş, kendisine ait 31 K 1784 plakalı midibüsünü el frenini çekmeden park etti. Kahveye çay içmeye giden Bünyamin Tavuş'ın servis midibüsü bir süre sonra geri geri kayıp Ebru Kuaför Salonu'na girdi. İşyerinin camından içeri dalan kamyonet, zarara yol açtı. Ebru Kuaför Salonu sahiplerinden Vildan Yıldırım, "İş yerimizi yeni açmış, temizlik yapıyorduk. Bir midibüsün büyük bir gürültüyle içeri daldığını gördük ve çok korktuk. Can kaybı olmadan görünmez kazayı bu şekilde atlattık" dedi.
Kuaför salonundaki tüm hasarı karşılayacağını söyleyen Bünyamin Tavuş, can kaybı olmamasını sevindirici bulduğunu belirterek, "Aracımı yolun karşı tarafına park ettim. Yakındaki kahveye giderek çay içiyordum. Aracımın karşı tarafa geçip kuaföre girdiğini söylediler. Çok şaşırdım" diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Iğrır - El Freni Çekilmeyen Midibüs Kuaför Salonuna Daldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?