Iğdır Bakan Ahmet Arslan, Tekstil Fabrikasını Gezdi - Son Dakika
Güncel

Iğdır Bakan Ahmet Arslan, Tekstil Fabrikasını Gezdi

Bakan Ahmet Arslan, tekstil fabrikasını gezdiULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır'da yeni kurulan tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu.

21.05.2017 00:04

Bakan Ahmet Arslan, tekstil fabrikasını gezdi

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır'da yeni kurulan tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu.

Bir dizi açılış ve yatırım programı kapsamında Iğdır'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, beraberinde Vali Ahmet Turgay Alpman, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, belediye başkanları iş adamları ile yeni açılan tekstil fabrikasını gezdi. İş adamı Murat Beken, bakan ve beraberindekiler fabrikayı gezdirerek bilgi verdi. 3 ay içerisinde kurulan fabrikada 220 işçinin çalıştığını belirten Beken, Devletten hehangi bir teşvik ya da kredi almadık. Tam kapasite ile üretime geçtiğinde 450 kişi istihdam edilecek.Günlük 8-9 bin ürün üretiyoruz.Fabrikamızda çalışanlar hem tekstil eğitimi alıyor hem para kazanıyor dedi.

Kısa sürede faaliyete geçen fabrika sahibine teşekkür eden Bakan Arslan ise Böyle müteşebbisler, hem ülke ekonomisine hem de işsizliğe katkıda bulunuyorlar. Bu tür iş adamlarımızı tebrik ediyor, sonuna kadar yanlarında olduğumuzu bildiririz diye konuştu.

Bakan Arslan fabrika çalışanları ile fotoğraf çektirdi.

Iğdır Bakan Ahmet Arslan, Tekstil Fabrikasını Gezdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır Bakan Ahmet Arslan, Tekstil Fabrikasını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement