İbrahim Şahin'in Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İbrahim Şahin'in Annesi Toprağa Verildi

İbrahim Şahin\'in Annesi Toprağa Verildi

Ergenekon davası kapsamında tutuklanan ve 5 yıl 2 ay sonra tahliye olan eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in dün vefat eden 83 yaşındaki annesi Hüsne Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

03.05.2014 16:42

Ergenekon davası kapsamında tutuklanan ve 5 yıl 2 ay sonra tahliye olan eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in dün vefat eden 83 yaşındaki annesi Hüsne Şahin, son yolculuğuna uğurlandı.

Tokat'ta kalp yetmezliği rahatsızlığıyla15 gündür tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde dün hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Hüsne Şahin'in cenazesi, ambulansla Reşadiye ilçesine bağlı Çakırlı köyündeki camiye getirildi. Burada öğle namazının ardından cenaze köy girişinde bulunan mezarlığa götürüldü. Cenazede oldukça üzgün olduğu görülen İbrahim Şahin yakınlarıyla birlikte annesinin tabutunu cenaze aracından alarak musalla taşına taşıdı. Burada cenazeye katılanlara teşekkür eden İbrahim Şahin'in avukatı Yusuf Erikel, Ben İbrahim Şahin'in Ergenokon davasında beraber aynı koğuşta yargılanmış bir kardeşinizim. İstanbul'dan buraya cenaze için geldim. Bir kere bu anne bu memleket için, bu insanlık için, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü için canını dişine takarak çalışmış benim tabirimle bu görevin Hazreti Hamza'sı olan gerçekten mümin bir insanı dünyaya getirmiş, onu büyütmüş, onun üstünde emeği geçmiştir dedi.

YAĞMUR ALTINDA BEKLEDİ

Yapılan konuşmanın ardından kılınan cenaze namazı sonrası, cenaze mezarlığa götürüldü. Burada ayakta güçlükle durabilen İbrahim Şahin, annesinin mezarına toprak attı. Bu sırada aniden başlayan yağmur sonrası cenazeye katılanlar mezarlıkta bulunan kulübeye sığınırken Şahin ise, annesinin toprağa verilişini mezarlık kenarına oturarak izledi. Cenazesinin ardından İbrahim Şahin ve yakınları yağmur altında taziyeleri kabul etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İbrahim Şahin'in Annesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement