İbrahim Şahin, Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

İbrahim Şahin, Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı

İbrahim Şahin, Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı

Eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden annesi Hüsne Şahin’i toprağa verdi.

03.05.2014 15:39

Eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden annesi Hüsne Şahin'i toprağa verdi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Hüsne Şahin'in cenazesi Reşadiye ilçesine bağlı Çakırlı köyüne getirildi. Öğle namazına müteakiben cenaze aracı ile cenaze köy girişinde bulunan mezarlığa getirildi. İbrahim Şahin, annesinin tabutuna omuz vererek akraba ve köylüleri ile birlikte musalla taşına koydu.

Cenaze namazı öncesinde konuşma yapan İbrahim Şahin'in avukatı Yusuf Erikel, Ergenokon davasında Şahin'le birlikte aynı koğuşta yargılandığını ifade ederek, "İstanbul'dan buraya cenaze için geldim. Bir kere bu anne bu memleket için, bu insanlık için, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü için canını dişine takarak çalışmış bir insanı dünyaya getirmiş, onu büyütmüş, onun üstünde emeği geçmiştir" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından köy mezarlığı önünde cenaze namazı kılındı. İbrahim Şahin, annesinin cenazesini son kez omuzlarında taşıyarak son yolculuğuna uğurladı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen İbrahim Şahin, annesinin mezarına kürekle toprak attı. Yağmur yağış altında devam eden cenaze defini sırasında Şahin, bir mezar taşına oturarak annesine dua etti.

Cenazeye Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yiğit, Eski Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem, belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanırken tahliye edilen eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin, yaklaşık 1 hafta önce, 5 yıl sonra memleketi Tokat'ın Reşadiye ilçesine gelerek hasret gidermişti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İbrahim Şahin, Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement