"Huzurlu Aile Mutlu Gelecek" - Son Dakika
Güncel

"Huzurlu Aile Mutlu Gelecek"

"Huzurlu Aile Mutlu Gelecek"

"Huzurlu Aile Mutlu Gelecek" konferansına Psikolojik Danışman, Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu katıldı.

27.02.2012 10:33

Büyükşehir'den "Huzurlu Aile Mutlu Gelecek" Konferansları

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Huzurlu Aile Mutlu Gelecek" konferansına Psikolojik Danışman, Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin İletişim Sohbetleri kapsamında düzenlediği "Huzurlu Aile Mutlu Gelecek" isimli konferansların ilki gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda gerçekleştirilen programda, Psikolojik Danışman, Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu, huzurlu ailenin oluşması ile ilgili neler yapılabileceğini anlattı.

İnsanların yaşadıkları olaylara ve durumlara yükledikleri anlamla problem oluşturabildiklerini kaydeden Mehtap Kayaoğlu, bir insan için problem olan bir durumun başkası için olmadığını vurguladı. Kayaoğlu, bunun da insanların kendilerine özgü yapıları ve davranış özelliklerinden kaynaklandığını söyledi.

Problemlere çözüm yolları bulmanın ve huzurlu aile yapısının önemine dikkat çekerek bu konuda çeşitli örnekler veren Mehtap Kayaoğlu, daha sonra programa katılanların sorularını cevapladı.

İletişim Sohbetleri kapsamında Psikolojik Danışman, Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu, 11 Mart Pazar ve 25 Mart Pazar günleri de Konyalılara hitap edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Huzurlu Aile Mutlu Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement