Husumet Kavgası: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Husumet Kavgası: 1 Ölü

Husumet Kavgası: 1 Ölü

BALIKESİR'in Bigadiç İlçesi'nde, aralarındaki geçmişe dayalı husumet nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışmada 20 yaşındaki Aykut Saraçoğlu tarafından göğsünden bıçaklanan 25 yaşındaki Engin Deniz Karabulut öldü.

19.12.2016 19:03

BALIKESİR'in Bigadiç İlçesi'nde, aralarındaki geçmişe dayalı husumet nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışmada 20 yaşındaki Aykut Saraçoğlu tarafından göğsünden bıçaklanan 25 yaşındaki Engin Deniz Karabulut öldü. Polis, Saraçoğlu'nu gözaltına aldı.

Evli, bir çocuk babası Engin Deniz Karabulut, dün saat 23.30 sıralarında, aralarında husumet bulunan Aykut Saraçoğlu ile Koltak Mahallesi girişinde karşılaştı. Bir restoranda garson olark çalıştığı ve 3 gün önce işi bıraktığı belirtilen Aykut Saraçoğlu ile Engin Deniz Karabulut arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine bekar olan Saraçoğlu, cebinden çıkardığı bıçakla Karabulut'u göğsünden yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Karabulut, olay yerinde yaşamını yitirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis, Aykut Saraçoğlu'yi suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. Aykut Saraçoğlu'nun kendisini yakalayan polislere Karabulut'u daha önce kendisini dövdüğü için aralarında bulunan husumet nedeniyle öldürdüğünü söylediği öne sürüldü. Aykut Saraçoğlu ile ilgili yasal işlemlere devam ediliyor.

- Bigadiçbalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Husumet Kavgası: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement