House of Vans Brooklyn Anılarının Sekizinci Yılını Kutladı! - Son Dakika
Güncel

House of Vans Brooklyn Anılarının Sekizinci Yılını Kutladı!

House of Vans Brooklyn Anılarının Sekizinci Yılını Kutladı!

Vans, yeni müzik gruplarını destekleyen Give a Band School finansal yardım programını, ünlü grup Interpol'un final şovu ile Brooklyn'de tanıttı.

05.09.2018 14:49  Güncelleme: 14:48

Ünlü müzik grubu Interpol, Vans'in sekiz yıllık anılarını kutlamak için geçtiğimiz hafta House of Vans Brooklyn'de sahnedeydi. House of Vans, Vans markasının 50 yılı aşkın süredir devam eden, kültür ve yaratıcılığının ilk beden bulmuş halidir. House of Vans'in ruhunu ve grubun son albümü olan Marauder'i kutlamak için Interpol, sanat ve müzik dolu bir akşamın küratörlüğünü yaptı. Bu keyifli deneyimi herkesle paylaşmak için ise canlı performans, Facebook ve Youtube kanallarında eş zamanlı olarak yayınlandı.

Kaykay parkları, sanat enstalasyonları , workshopları ve canlı müzik programlarıyla türündeki ilk alan olarak House of Vans Brooklyn'in kapıları gelmek isteyen herkese açık. House of Vans sahnesi aralarında Public Enemy, Charles Bradley & His Extraordinaires, Shannon and the Clams, Quicksand, Rise Against,Nas, Big Freedia, Ho99o9 ve Blondie'nin bulunduğu birçok isimi ağırladı.

Dennis McNett, Jay Howell ve Nathan Bell'in de aralarında bulunduğu 100'den fazla sanatçı House of Vans'in duvarlarını yeniden yarattı. Herkese açık alanlarda yer alan sahneler yeni müzisyenlere, sanatlarını sergilemek için platform olurken, kapalı alandaki kaykay alanı soğuk aylarda kaykaycıların kurtarıcısı oluyor.

Vans'in heyecanla başlattığı bir diğer girişimi ise "Vans Gives A Band Music Fund" programı. Bu program kapsamında, yaratıcılığını müzik ile sergilemek isteyen genç öğrencileri desteklemek için bir bağış programı başlatıldı. Bu bağış programında; Brooklyn'deki 10 devlet okuluna 10.000 $ değerinde müzik enstrümanı ve okulların müzik programlarına nakit olarak 10.000 $'lık bir bağış yapılıyor.

Vans pazarlama yöneticisi Brooke Burt, House of Vans'i şu sözlerle anlatıyor: "Marka olarak en büyük odaklarımızdan biri kişileri, yaratıcılıklarını sergileyebilmeleri için teşvik edebilmek. House of Vans, insanlara; sanatlarını sergileyebilmeleri, kaykay yapmayı öğrenebilmeleri ve müziklerini paylaşabilmeleri için bir imkân sağlamak için kapılarını açtı. Amacımız bu yaratıcı enerjiyi House of Vans'in de dışına çıkarmak ve yeni nesillerin yaratıcı yeteneklerini keşfedebilmeleri için gerekli olan aracı bulmalarını sağlamak."

Vans'in kültürel merkezi olarak tasarlanan House of Vans, Vans'in en önemli ayaklarından aksiyon sporları, sanat, müzik ve sokak stilinin destekleyicilerinin başında geliyor ve yaratıcı yeni insanlar için bir platform oluşturuyor. House of Vans, kısa sürede New York'lulararasında kültürel kutlamalarınvazgeçilmezi oldu. Dünyanın en pahalı şehirlerinden biri olan New York'ta hiçbir ücret ödemeden House of Vans'e girebilir, canlı müzik performansları izleyip, eşsiz sanat eserlerini inceleyebilirsiniz.

Vans'in House of Vans Brooklyn ile sanat ve kültürü beslemesinin ardından, Londra ve Şikago gibi dünyanın farklı yerlerinde de House of Vans yaratıcı insanların uğrak noktası olmaya başladı. Vans, House of Vans Brooklyn ile başlayan, markanın mirasını toplumla; sanat müzik ve aksiyon sporlarını destekleyerek paylaşan bu oluşumu, pop up olarak farklı ülkelere taşımaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel House of Vans Brooklyn Anılarının Sekizinci Yılını Kutladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement