Hotar, Manisa'da Stk Temsilcileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Hotar, Manisa'da Stk Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Hotar, Manisa\'da Stk Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye Prof. Dr. Nükhet Hotar programlar kapsamında engellilere yönelik çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

15.03.2014 15:26

Proje tanıtım toplantısında AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye destek vermek amacıyla Manisa'da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar programlar kapsamında engellilere yönelik çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Görüşmede ağırlıklı olarak, geçtiğimiz günlerde yayımlanan şehit yakınları, gazi, gazi yakınları, engelli ve yaşlılara ücretsiz seyahat hakkını düzenleyen yönetmelik konu edildi.

Genel Başkan Yardımcısı Hotar,"Her konu ve alanda engelliler ve yaşlılarımıza tanıdığımız pozitif ayrımcılığı ücretsiz ulaşım ve seyahat hakkında da göz ardı etmedik. Sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet ve yakın takibiyle her belediyede farklı uygulanan indirim veya ücretsiz seyahat hakkını hükümet politikası haline getirerek tüm Türkiye'deki şehit yakınları, gazi, gazi yakınları, engelli ve yaşlılarımızın kullanımına sunduk. Bu ve buna benzer uygulamalarımız Başkanlığımızın destekleriyle ilgili bakanlıklarımızca devam edecektir." Dedi.

Görüşmeye katılan engellilere yönelik çalışma yapan STK temsilcileri ve engelliler uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Hotar'dan Sayın Başbakanımıza teşekkürlerini iletmelerini istediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hotar, Manisa'da Stk Temsilcileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement