Hollywood Ünlülerinin Stylisti George Blodwell'ın Tercihi Hatice Gökçe - Son Dakika
Güncel

Hollywood Ünlülerinin Stylisti George Blodwell'ın Tercihi Hatice Gökçe

Hollywood Ünlülerinin Stylisti George Blodwell\'ın Tercihi Hatice Gökçe

George Blodwell, Istanbul Fashion Week kapsamındaki Hatice Gökçe'nin GILMAN defilesine Hatice Gökçe imzalı bir tasarımı giyerek katıldı.

10.09.2011 15:45

Hatice Gökçe'nin Jön Türk koleksiyonundan bir parçayı tercih eden George Blodwell, defileyi büyük ilgiyle izledi. Blodwell, defilenin ardından kulise de gelerek Hatice Gökçe'yi bizzat tebrik etti.

7-10 Eylül tarihleri arasında Odakule'deki TRT binası önünde gerçekleştirilen İstanbul Fashion Week kapsamında, Hatice Gökçe'nin GILMAN koleksiyonunu sunduğu defile, dünyaca ünlü stilist ve moda tasarımcıları tarafından da ilgiyle takip edildi. Ünlülerin stylisti George Blodwell, Hatice Gökçe'nin Jön Türk koleksiyonuna ait bir parçayı giyerek defileyi izledi. Efsanevi stylist George Blodwell'in stilistliğini yaptığı ünlülerin arasında Sharon Stone, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Helen Bonham Carter, Nicholas Cage gibi stil sahibi ünlüler yer alıyor.

"Artık kadınların ve kendini kadın gibi hissedenlerin zamanı" mottosundan yola çıkarak koleksiyonunu hazırladığını belirten Hatice Gökçe, "cennetteki saklı inciler gibi erkek hizmetkarlar" anlamına gelen GILMAN'ı konu edindiği defilesi ile büyük takdir topladı. Avangard modacı, GILMAN 2012 Yaz Koleksiyonu'nu Perwoll'ün ana sponsorluğunda Swarovski Elements'in kristalleri ile hazırladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood Ünlülerinin Stylisti George Blodwell'ın Tercihi Hatice Gökçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement