Öldürülen Şampiyon Kickboksçu, Midyat'ta Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Şampiyon Kickboksçu, Midyat'ta Defnedildi

Öldürülen Şampiyon Kickboksçu, Midyat\'ta Defnedildi

Hollanda'da otomobilinde silahla öldürülen ağır sıklet Dünya Kickboks Şampiyonu Volkan Düzgün, memleketi Midyat'ta bağlı Gülveren köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

18.07.2013 09:56  Güncelleme: 10:04

Hollanda'da otomobilinde silahla öldürülen ağır sıklet Dünya Kickboks Şampiyonu Volkan Düzgün, memleketi Mardin'in Midyat İlçesi'ne bağlı Gülveren Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yaklaşık 30 yıl önce göç ettikleri Hollanda'nın Veghel şehrinde yaşayan Düzgün Ailesi'nin Kickboks Dünya Şampiyonu olan oğulları 27 yaşındaki ferdi Volkan Düzgün, 13 Temmuz sabahı oturduğu evin önündeki otomobilinde kurşunlanmış halde ölü bulunmuştu. 'Beton' lakabı ile bilinen Midyatlı usta dövüşçü Volkan Düzgün, ağır sıklet dalında Hollanda'da popüler Türk dövüşçülerden biriydi. 2009 yılında WAKO Dünya Şampiyonu Muhammed Ali Sail'i puanla yenerek büyük sükse yapan Düzgün, Dünya ve Balkan Şampiyonluğu ünvanına sahipti.

UZUN ARAÇ KONVOYU

Düzgün'ün cenazesi Hollanda da yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Hava yoluyla önce İstanbul'a, daha sonra da Diyarbakır'a getirilen Düzgün'ün cenazesi, karayoluyla Mardin'in Midyat İlçesi'ne bağlı Gülveren Köyü'ne uzun araç konvoyuyla getirildi. Köyde düzenlenen cenaze törenine Düzgün'ün Hollandalı arkadaşlarının yanı sıra babası Abdülkerim ve annesi Fatma Düzgün ile çok sayıda yakını ve seveni katıldı. Dün ikindi vakti köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından Düzgün, sevenlerinin gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

'TÜRKİYE'NİN GURUR DUYDUĞU İNSANDI'

Cenaze törenin ardından taziyeleri kabul eden baba Abdülkerim Düzgün, Türkiye'nin gurur duyduğu bir insanı bu şekilde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Başımıza bu felaket geldi. Düşmanımız yoktu, bir şeyimiz yoktu. Bu olayı yapanları Allah'a havale ediyorum. Belalarını bulsunlar. Volkan benin oğlumdu, ancak o, memleketimizin ve Türkiye'nin gurur duyduğu bir insandı. Kaderi buymuş" dedi. - Midyatmardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Şampiyon Kickboksçu, Midyat'ta Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement