Hobili Günler Final Sergisi Demirpark Avm'de - Son Dakika
Güncel

Hobili Günler Final Sergisi Demirpark Avm'de

Hobili Günler Final Sergisi Demirpark Avm\'de

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde Fatih Halk Eğitim Merkezi' nin 6 ay süren "Hobili Günler" kursu sonucunda yapılan tüm elişleri AVM giriş katında 26 Mayıs 01 Haziran tarihlerinde sergileniyor.

29.05.2014 14:28  Güncelleme: 14:22

Fatih Halk Eğitim Merkezi' nin 2013 Ekim ayından 2014 Mayıs ayına kadar yapılan elişleri sergisinin açılışı 27 Mayıs saat 14:30' da Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Arslan, Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa ve kurs eğitmen Derya Karakullukçu tarafından yapıldı. Haftanın 4 günü gerçekleşen kursta ahşap, cam, seramik boyama, kurdele ve keçe nakışı gibi çeşitli el becerilerini öğrenen bayanlar hem boş vakitlerini değerlendiriyor hem de el becerilerini geliştiriyor. Derya Karakullukçu eğitmenliğinde gerçekleşen kurstan 60 kişi ücretsiz yararlandı. Hobili Günler kursuyla kişisel gelişimi amaçlayarak, bayanların zamanlarını aktif olarak değerlendirmesine olanak sağlıyor.

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde 01 Haziran Pazar gününe kadar giriş katta açılan sergimize tüm ziyaretçilerimiz davetlidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hobili Günler Final Sergisi Demirpark Avm'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement