Hillside ve DNAFit'den yepyeni bir deneyim: - Son Dakika
Güncel

Hillside ve DNAFit'den yepyeni bir deneyim:

Hillside ve DNAFit\'den yepyeni bir deneyim:

Yenilikleri ve sıra dışı projeleriyle ilklere imza atan Hillside City Club, DNAFit ile öncü bir işbirliği gerçekleştiriyor.

01.08.2016 16:02  Güncelleme: 16:04

Hillside, özel bir gen testi olan DNAFit ile genetik şifrenize göre belirlenen bilimsel antrenmanla hedeflerinize daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. DNAFit gen analizi, 15 Eylül'e kadar Hillside City Club Personal Training paketleri ve Prime üyelikleri birlikte sunuluyor.

Türkiye'deki ilklerin öncüsü Hillside City Club, sizi en son trend gen analizi DNAFit ile potansiyelinizi keşfetmeye çağırıyor. Hillside City Club, DNAFit gen analiziyle en uygun antrenman programını belirleyerek kişinin hedeflerine en hızlı ve güvenilir şekilde ulaşmasını sağlıyor. DNAFit, İngiltere'de DNAFit laboratuvarında genel sağlık, spor performansı ve beslenmeyle etkileşimi olan 50 farklı genetik varyasyonun tükürük örneği analizi sayesinde değerlendirilmesine dayanıyor. Hillside Personal Trainer'ları,kişinin DNAFit gen analiz raporu ile ortaya çıkan genetik şifresine göre bilimsel bir antrenman programı hazırlayarak performansını en üst seviyeye ulaştırabilecek bir yol haritası çiziyor.

Tüm dünyada sporcuların tercihi

Hillside City Club'ın Personal Training paketleri ve Prime üyeliklerinde sunulan DNAFit gen analizi, dünya çapında olimpik atletlerin, Süper Lig futbol takımları ve alanında uzman antrenörlerin de kullandığı, güçlü bir spor performansı için geliştirilmiş özel bir gen testi… DNAFit gen analizi sonuçları spor ve beslenme konusunda rehberlik edecek özel bir rapor olarak sunuluyor. Yapılan araştırmalar, DNAFit sonuçlarına dayalı antrenman yapan sporcuların, diğerlerine göre 3 kat daha fazla yüksek performans sağladığını ortaya koyuyor.

Türkiye'de bir benzeri yok

Bilinçli sporun öncüsü Hillside City Club'ın uluslararası sertifikalara sahip, uzman Personal Training ekibi kişisel istekler doğrultusunda hedefler belirleyerek, motive edici geri bildirimlerle desteklenen kişiye özel programlarla en hızlı ve güvenli şekilde hedeflere ulaşılmasını sağlıyor. Şimdi de DNAFit gen analizine göre genetik şifreye uygun bilimsel antrenmanla bir ilke imza atan Hillside Personal Trainer'ları, bu sayede kişinin verimliliğinin artmasına ve istediği sonuca daha hızlı ulaşmasına imkan tanıyor. DNAFit gen analizi raporunda kişinin hangi antrenman metoduyla performansınızı arttırabileceği, kaslarını nasıl daha hızlı gelişebileceği, antrenman sıklığı, hızı ve hatta antrenman sonrası tüketilmesi gereken besinleri de ortaya konuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hillside ve DNAFit'den yepyeni bir deneyim: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement