Hikmet Sami Türk: "Terör Örgütlerinden Korkacak İnsanlar Değiliz" - Son Dakika
Güncel

Hikmet Sami Türk: "Terör Örgütlerinden Korkacak İnsanlar Değiliz"

Hikmet Sami Türk: "Terör Örgütlerinden Korkacak İnsanlar Değiliz"

Ders verdiği üniversitede canlı bomba eyleminden kurtulan Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk'ün Emniyet'in bugün Ankara ve İstanbul'da yaptığı operasyonla bir kez daha ölümden döndüğü ortaya çıktı.

27.03.2012 17:18

Ders verdiği üniversitede canlı bomba eyleminden kurtulan Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk'ün Emniyet'in bugün Ankara ve İstanbul'da yaptığı operasyonla bir kez daha ölümden döndüğü ortaya çıktı. Türk ise terör örgütlerinden korkacak insanlar olmadıklarını, gençlerin durumuna çok üzüldüğünü kaydetti.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bugün Ankara ve İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi. İki ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda Ankara'da 7, İstanbul'da ise 2 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk'e suikast hazırlığında bulundukları iddia edildi. Polis, düzenlediği operasyonların yerlerinde yaptığı aramada 2 tabanca ele geçirdi.

Operasyonu ANKA'ya değerlendiren Adalet eski Bakanı Türk, "Suikast girişimlerinin hiçbiri amacına ulaşamaz, bu gençler için aileleri için üzülüyorum. Kendilerinden yarar beklenen gençlerin bu tip örgütlerde yer almalarını, insanlara karşı suikast düzenlemelerini yadırgıyorum. Allah'a vereceğimiz bir can var" dedi. Cinayet yöntemleri ile devrim yapılamayacağını, hiçbir amaca ulaşılamayacağını belirten Türk, kendisine suikast düzenlemeye çalışanların amacının "öç almak" olduğunu ifade etti. Hayata Dönüş Operasyonu'nun Milli Güvenlik Kurulu'nun kararıyla alındığını anımsatan Türk, "Terör örgütlerinden korkacak insanlar değiliz. Bu tür eylemler bizi yıldıramaz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hikmet Sami Türk: 'Terör Örgütlerinden Korkacak İnsanlar Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement