"Heyeti Karşımda Gördükten Sonra Özgür Olduğumu Anladım" - Son Dakika
Güncel

"Heyeti Karşımda Gördükten Sonra Özgür Olduğumu Anladım"

"Heyeti Karşımda Gördükten Sonra Özgür Olduğumu Anladım"

Türkiye'ye getirilen gazeteci Cüneyt Ünal, Suriye'de CHP'li heyeti karşımda gördükten sonra özgür olduğuna inandığını ifade etti.

18.11.2012 22:44  Güncelleme: 09:46

Suriye'nin başkenti Şam'da CHP heyetine teslim edilerek Türkiye'ye getirilen gazeteci Cüneyt Ünal, Suriye'de CHP'li heyeti karşımda gördükten sonra özgür olduğuna inandığını ifade etti. Ünal, "Kızımı çok özledim. Çok değişmiş, kilo almış, hal ve hareketleri inanılmaz değişmiş. O bana farklı geldi, ben ona farklı geldim" dedi.

Yayladağ Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan ve ardından Ankara'ya giden Gazeteci Cüneyt Ünal, akşam saatlerinde eşiyle birlikte İstanbul'daki evine döndü. Eyüp'teki evinin önünde bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cüneyt Ünal, özgürlüğüne giden süreci anlattı. Ünal, "Ben Şam'a gönderilirken bile kimse bana bir şey söylemedi. Taki CHP milletvekillerine teslim edilinceye kadar kimse bana bir şey söylemedi. Ben şey düşünüyorum; 'Halep'ten aldılar beni Şam'a götürüyorlar dedim herhalde Halep düşüyor beni kaçırıyorlar artık' diye düşündüm. Hiçbir şey söylemediler. Suriye devlet başkanın başyaverinin odasında 5 dakika önce öğrendim. Heyet isimleri sayılıyor ama ben hala farkında değilim olayın. Heyeti karşımda gördükten sonra anladım özgür olduğumu" dedi.

Kızını çok özlediğini ifade eden Ünal, "Kızımı çok özledim. Çok değişmiş, kilo almış, hal ve hareketleri inanılmaz değişmiş. O bana farklı geldi, ben ona farklı geldim" diye konuştu.

Eşine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten Nural Ünal ise "Mutluyum eşim döndüğü için. 90 günlük mücadelenin sonunda eşimi geri alabildik. Başar Kaddumi'de onunla beraberdi biliyorsunuz. Tam sevinç değil açıkçası. Umarım oda ailesine çocuklarına biran önce kavuşur. Ama eşim döndüğü için gerçekten mutluyum. Zaten 90 günlük sürece hepiniz şahit oldunuz. Yeri geldi sizde eylemlerde bulundunuz. Şuan için ailem yenide bir araya geldi, çok mutluyum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Heyeti Karşımda Gördükten Sonra Özgür Olduğumu Anladım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement