''Her Seçimden Güçlenerek Çıktık" - Son Dakika
Güncel

''Her Seçimden Güçlenerek Çıktık"

\'\'Her Seçimden Güçlenerek Çıktık"

Ekrem Erdem Ak Parti Bartın teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde konuştu.

24.07.2012 10:04

"Hizmet Siyasetimiz Sayesinde Her Seçimden Güçlenerek Çıktık"

AK Parti Bartın İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu teşkilat iftarı Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 22.Dönem Bartın Milletvekilleri Asım Kulak, İbrahim Kabarık, Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Belediye Başkanları, İl, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kollarının katılımı ile Bartın Grand Astra Resort Hotel'in bahçesinde gerçekleştirildi.

Tasavvuf müziği eşliğinde başlayan iftar yemeğinin ardından İl Başkanı Yaşar Arslan bir konuşma yaptı. Arslan konuşmasında; "Ramazan rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayıdır, herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum, Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'in iftar programımıza teşrifleri bizleri çok memnun etti, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç'ta iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının Bartın'ımıza ve ülkemize hayırlar ve bereketler getirmesini dileyerek, " yoğun programlarına rağmen Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'in bir iftarını Bartın teşkilatına ayırmış olmasından mutluluk duyduk, kendilerine teşekkür ediyoruz, Ramazan ayını Bartın teşkilatı olarak en iyi bir şekilde değerlendirmenin gayreti içerisinde olacağız, yine fakir ve fukaranın yardımına koşacağız, ilçe, belde ve köylerimizde iftarlarda teravihlerde hemşehrilerimizle buluşacağız" dedi.

Tunç konuşmasında AK Parti'nin 9,5 yıldan buyana iktidarda milletin taleplerini yerine getiren bir parti olduğunu belirterek, bizler milletimizin temiz vicdanının sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz, milletimiz uzun yıllardan sonra kendisini iktidarda hissettiği bir dönemi yaşıyor. Türkiye'nin her yerini en ücra köylere kadar AK Parti eserleri ile donattık. bir taraftan Adaletin tesisini, hukukun üstünlüğünü sağlarken, diğer taraftan ekonomik kalkınmayı gerçekleştirdik, milli geliri üçe katladık, bu gelişme ve kalkınma hamlesinden Bartın ilimiz de fazlasıyla nasibini aldı ve almaya da devam ediyor, Bartın'a 500 milyon lira tutarında yatırım yaptık, şu anda devam eden projelerimizin tutarı 1 milyar 173 milyon lira, her alanda Bartın'ımızı büyütmeye devam ediyoruz" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'de iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti gibi bir iktidara muhtaç olduğunu belirtti. Erdem, "İftar sofralarımızda gerçekten huzur ve samimiyet var. Partimiz genç bir parti, kurulduğunun hemen akabinde apar, topar iktidara geldik. Türkiye böyle bir iktidara muhtaçtı. Bugüne kadar iktidara gelmiş olanlar büyük umutlar ile geldi. Büyük umutlar ile destek verdiniz. Ancak çoğunun nefesi milletin verdiği 5 yıllık süreye dahi yetmedi.

Bizden önce AnaSol-M iktidarı vardı. Millet onlara 5 yıl bu ülkeyi yönetin problemleri çözün diye iktidara getirdi, ancak ülkemizi 3 yılda batırdılar, milletimiz çareyi AK Parti'de buldu, AK Parti ülkemizin bütün sorunlarını tek tek ele aldı ve çözdü, çözmeye de devam ediyor, iktidarlar yıpratıcıdır derler,, ancak iktidar AK Parti'yi yıpratmadı, hizmet yaparsanız iktidar yıpratmak, biz hizmet siyaseti yaparak her seçimden güçlenerek çıktık, 3,5 km. uzunluğundaki bir Bolu dağı tünelini yapamadılar, biz yaptık, sadece Bartın'da 21 km. tünel inşaatına başladık, dağları deliyoruz, eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya her alanda ülkemizi kalkındırıyor, milletimizin refah seviyesini artırıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Yaşar Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e Bartın işi tel kırma ve Bartın ahşap el sanatı tepsi hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Her Seçimden Güçlenerek Çıktık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement