Henkel ve Migros'un Muhteşem Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Henkel ve Migros'un Muhteşem Kampanyası

Henkel ve Migros\'un Muhteşem Kampanyası

Dumankaya adres'ten daire talihlisi ödülünü teslim aldı.

30.11.2012 15:38

Henkel Ve Migros'un Muhteşem Kampanyası Sonuçlandı.

Temizlikte yeniliklerin öncüsü ve kadınların en önemli yardımcısı Henkel'in, perakendenin öncü kuruluşu Migros ile birlikte düzenlediği ve çekilişle 1 kişiye Dumankaya Adres'ten havuz manzaralı daire hediye ettiği muhteşem kampanya sonuçlandı. Yapılan çekiliş sonunda daireyi Tülay Yetişkin kazandı.

Dünyaca ünlü marka Henkel, yalnızca birbirinden inovatif ve etkili ürünleri ile değil, zaman zaman gerçekleştirdiği kampanyalarla da kadınların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Henkel'in, tüm Migros Mağazalarından Money Club Kart ile yapılan her 20 TL ve üzeri Tursil, Persil, Vernel, Pril, Bref, Dixi ve Clin markalı ürün alışverişlerine Dumankaya Adres'ten İstanbul'da havuz manzaralı daire için bir çekiliş hakkı veren kampanyasının kazananı  belli oldu. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle dairenin sahibi olan Tülay Yetişkin için anahtar teslim töreni ise Migros'un Ataşehir'deki mağazasında yapıldı.

Henkel ayrıca Migros Mağazalarından ya da Sanal Market'ten Money Club Kart, Money Visa Kart ya da Money Club özellikli kartlarıyla 20 TL ve üzeri Henkel markalı ürün alışverişi yapan binlerce kişiye de Vernel Max (750 ml.) çeşitlerinden hediye etti. Her iki kampanya da yoğun ilgi gördü.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada 47.000'den fazla çalışanı bulunan Henkel, 2011 mali yılında 15 milyar 605 milyon Euro'luk satış ve 2 milyar 29 milyon Euro'luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Henkel ve Migros'un Muhteşem Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement