Hayrettin Kaya Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hayrettin Kaya Seçim Sonuçları

Hayrettin Kaya Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Sinop Ayancık belediye başkan adayı olan Hayrettin Kaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:13

31 Mart seçimlerinde CHP Sinop Ayancık belediye başkan adayı olan Hayrettin Kaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sinop Ayancık ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Hayrettin Kaya isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Sinop Ayancık adayı Hayrettin Kaya kimdir? CHP Sinop Ayancık adayı Hayrettin Kaya yüzde kaç oy aldı?

Hayrettin Kaya Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Sinop Ayancık belediye başkan adayı olarak gösterilen Hayrettin Kaya Ayancık ilçesinde % 54,82 oranında oy almıştır. Ayancık ilçesinde % 54,82 oranında oy olan Hayrettin Kaya adlı CHP adayı toplamda 4.044 adet oy sayısına ulaştı.

Hayrettin Kaya Kimdir?

Hayrettin Kaya Seçim Sonuçları

1978 yılında Ayancık'ta doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ayancık'ta tamamladı. Türk Hava Kurumu'nun Ankara Başkanlığı'nda çalıştı. Ayancık Belediyesi'nde Mali Hizmetler Müdürü olarak görev alan Kaya, Ayancık Belediye Spor Başkanlığı görevini 2009'dan beri yürütüyor. Hayrettin Kaya evlidir.

Sinop Ayancık ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hayrettin Kaya Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement