Hayranlarına "Öpücük" Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Hayranlarına "Öpücük" Yağmuru

Hayranlarına "Öpücük" Yağmuru

Victorias Secretın ünlü modeli Karolina Kurkova İstanbula geldi.

25.03.2011 11:50  Güncelleme: 11:55

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Kurkova, Atatürk Havalimanı'nda "I love you Karolina" tezahüratlarıyla karşılandı. Ünlü topmodel sevgi gösterilerine öpücük ile karşılık verdi.

THYnin tarifeli seferiyle First class" uçarak saat 09:35te Newyorktan Türkiye gelen Çek model Karolina Kurkova Atatürk Havalimanında sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Türkiyeye daha önce geldiğini belirten Ünlü model Karolina Kurkova Bu kez çok heyecanlıyım çünkü çok heyecanlı bir kampanya için buradayım" dedi.

Atatürk Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurkova şunları söyledi: Facebookda yürütülen bir kampanyada şanslı bir Axe Erkeği ile tanışacağım. Axe erkeği çok şanslı biri. Yarın birlikte partiye katılacağız. Parti öncesinde birlikte yürüyeceğiz. Bende şanslı Axe erkeği ile tanışacağım için çok heyecanlıyım. Umarım yarın sizde orada olursunuz"

Öte yandan Kurkovayı Atatürk Havalimanında erkek hayranları tarafından I love you Karolina" tezahüratlarıyla karşılandı. Hayranları Kurkovayı Seni seviyorum, Benim için mi buradasın?, En iyi melek" yazılı pankartlarla karşıladı. Ünlü Çek model kendisini karşılamaya gelen hayranlarını Merhaba diyerek selamladı. Kurkova, daha sonra gruptakilere öperek teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayranlarına 'Öpücük' Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement